,,Bărbatul care îți spune că ceri prea mult de el, nu va fi dispus niciodată să îți ofere atât cât meriți. Fiți naive și iubiți, dragi femei, dar nu fiți proaste și dați-vă seama că unii chiar nu vă merită.”- Scrisoarea unui bărbat pentru toate femeile care nu au primit de la bărbații lor atât cât meritau.

                                  ,,Știi cum e?!… Tu îi vei oferi iubire pentru că așa ți se pare normal, pentru că asta simți că trebuie să faci și pentru că așa ar trebui să funcționeze lucrurile între doi oameni în mod normal. Și te vei mulțumi cu iubirea pe care ți-o va oferi el înapoi, nu va conta că ție sufletul îți cere mai mult, nu va conta că sufletul tău așteaptă mai mult de la el. Apoi te vei întreba ce faci greșit, de ce ai impresia că nu mai merge așa cum mergea la început. Poate, nu a mers chiar atât de bine încă de la început. Te vei învinovăți pe tine însățți crezând că ar trebui să îi oferi mai multe gesturi, mai multă afecțiune, să îți arăți iubirea și mai mult, dar el va fi la fel. Vei crede că așa știe el să iubească și că nu ar trebui să îl învinovățești de nimic, dar când te vei sătura să iubești mai mult de una singură pentru amândoi, când vei încerca să îi spui ce te frământă, când vei dori să vezi dorința lui de a lupta pentru voi, vei fi dezamăgită să afli că bărbatul de lângă tine nu e chiar acel om la care ai visat mereu, nu e chiar acel om care să te poată face fericită pentru întreaga viață. Știi ce îți va aspune? Că ceri prea mult de la el. Dar…

                                  Bărbatul care îți spune că ceri prea mult de el, nu va fi dispus niciodată să îți ofere atât cât meriți. Fiți naive și iubiți, dragi femei, dar nu fiți proaste și dați-vă seama că unii chiar nu vă merită. Încetați să vă mai temeți de singurătate sau de regretul că ați plecat atunci când trebuia să rămâneți. Aveți încredere în voi înșivă și în hotărârile pe care le-ați luat. Aveți încredere că știți ce vreți de la viață și că puteți primi dacă aveți răbdare, dacă rămâneți puternice și dacă nu vă temeți de faptul că uneori va fi nevoie să vărsați lacrimi pentru niște proști care nu vă merită. Stați fără grijă, la un moment dat își vor da și ei seama ce au pierdut. Nu are rost să vă temeți, femeile puternice nu se tem, ele iubesc și fac tot ce le stă în putință să fie fericite alături de bărbații care le pot aprecia.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts