Bărbaţii iubesc femeile frumoase. Femeile iubesc bărbaţii cu suflet frumos.

                                  Bărbaţii iubesc femeile frumoase. Femeile iubesc bărbaţii cu suflet frumos… De aceea femeile se machiază, iar bărbaţii mint cu voce dulce, aşa-i?

                                  Doamne, şi cât ne mai iubiţi din cuvinte. Şi cât de mândri sunteţi de sentimentele pe care parcă nimeni nu le-a mai simţit la aceeaşi intensitate. Doamne cât ne puteţi amăgi cu amărâtele acelea de minciuni pe care le spuneţi doar ca să primiţi ceea ce vă doriţi de fapt…

                                  Bărbaţii iubesc femeile frumoase. Iar femeile au început să facă totul pentru a fi frumoase… Pentru a fi ,,iubite”… Poate ei uită să iubească şi cu sufletul. Poate nu vor să sufere aşa cum suferă o femeie. Poate ştiu ei ce ştiu. Dar nu ştiu ce pierd. Nu ştiu cât pierd. O femeie care te poate iubi o viaţă întreagă şi te poate face fericit. Un zâmbet dulce dăruit lângă o cafea amară în fiecare dimineaţă. Un om care să îţi poarte de grijă. Un om care să aibă grijă de tine… Să ştii că pierzi multe, tu, ca bărbat, atunci când alegi să iubeşti doar ce e la suprafaţă şi nu ceea ce contează de fapt… Ai lăsat vreodată o femeie care te iubea pentru una care ţi-a plăcut datorită aspectului ei crezând că cealaltă te va iubi mereu şi te va aştepta? Iar când te-ai întors la ea nu te mai aştepta?… Ai pierdut ceva real pentru ceva iluzoriu?

                                  Femeile iubesc bărbaţii cu suflet frumos…( Oare câţi mai sunt? )Iar bărbaţii s-au obişnuit să meşteşugească vorbe frumoase şi să sculpteze sentimente din cuvinte. Femeia e prea însetată de iubire, iar atunci când crede că a întâlnit-o pune mare preţ pe fiecare cuvânt de-al lui. Apoi când totul devine real şi dispare toată vraja poveştii ţesute cu mare sârg, ea suferă şi jeleşte iubirea pe care crede că a avut-o, iar el el e fericit că le mai poate spune şi altora aceeaşi poveste. De ce ne mai întrebăm din ce cauză suferim unii după alţii? Cred că nici nu suferim unii după alţii atâta vreme cât numai unii suferă… Unele… Ele… Femeile suferă adesea…

                                  Dacă pentru el nu eşti frumoasă chiar şi în cea mai proastă zi a ta, nu te iubeşte…

                                  Bărbaţii iubesc femeile frumoase. Femeile iubesc bărbaţii cu suflet frumos… De aceea femeile se machiază, iar bărbaţii mint cu voce dulce, aşa-i?

Foto: We Heart It

large (12)

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply