Bărbaţii adevăraţi nu renunţă atunci când femeile lor sunt distruse, ei le ajută să meargă mai departe. Bărbaţii adevăraţi au lângă ei femei fericite, nu femei pline de îndoieli. Bărbaţii adevăraţi sunt greu de găsit !

                                              Bărbaţii adevăraţi nu renunţă atunci când femeile lor sunt distruse, ei le ajută să meargă mai departe. Bărbaţii adevăraţi au lângă ei femei fericite, nu femei pline de îndoieli. Bărbaţii adevăraţi sunt greu de găsit !

                                              Bărbaţii adevăraţi nu renunţă atunci când femeile lor sunt distruse, ei le ajută să meargă mai departe. Ce apreciez din ce în ce mai mult la un bărbat este puterea de a ajuta femeie de lângă el să se repună pe picioare. Am mai pus că femeile sunt puternice, dar cu cât sunt mai puternice, cu atât le e mai greu să se ridice după ce au căzut, au nevoie de ajutorul bărbaţilor puternici, dar cei mai mulţi sunt laşi, sunt leneşi, sunt dezinteresaţi, aleg să plece. Un bărbat puternic vindecă pentru că iubeşte prea mult pentru a putea renunţa. Un bărbat adevărat iubeşte!

                                              Bărbaţii adevăraţi au lângă ei femei fericite, nu femei pline de îndoieli. Atunci când poţi aduce momente frumoase în viaţa unei femei, ea este cea mai frumoasă femeie lângă tine. E fericită şi fericirea ei e un fapt pe care nu-l poate ascunde de nimeni, nici chiar să vrea. La ceilalţi, fericirea femeilor e doar o iluzie ţesută cu sârg, dar incapabilă să mintă destul de frumos. La ceilalţi femeile sunt pline de îndoieli şi întrebări. La ceilalţi nu ştiu cât va mai dura iluzia şi cât va mai fi vie speranţa că se poate schimba ceva.

                                              Bărbaţii adevăraţi sunt greu de găsit ! Sunt cel mai greu de găsit, dar viaţa alături de ei e guvernată de fericire, e lipsită de îndoieli şi orgolii absurde, e frumoasă, dar nu întotdeauna. Să nu-ţi imaginezi niciodată că totul e numai lapte şi miere pentru că nu e aşa. Viaţa are greutăţi care nu iartă pe nimeni, însă la finalul celei mai proaste zile vine o seară în care ajungi acasă şi te strânge el tare în braţe amintindu-ţi cât de mult te iubeşte. Îţi încarcă bateriile cu o energie pozitivă, te face să te simţi mai bine şi te asigură că totul va fi bine, că va fi alături de tine să îţi demonstreze că va fi aşa cum spune. Dar bărbaţii adevăraţi sunt greu de găsit!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply