Bărbații… Acei oameni de care o femeie are în mod inevitabil nevoie, în mare parte ca să-și dea seama că merită mult mai mult de la viață și de la iubire. Și totuși… Singurii care pot oferi acel mai mult.

                           În viață, nimic și nimeni nu e cu adevărat o greșeală. În fond, ce înseamnă o greșeală? E doar ceva ce ai făcut și consideri că nu a fost bine. E doar cineva pe care l-ai iubit și ți-a făcut rău sau te-a dezamăgit sau doar nu a fost așa cum ți-ai imaginat că va fi. Dar toate greșelile astea, toți oamenii aceștia despre care crezi că nu și-au meritat locul în viața ta, au avut un rol anume pe care îl poți înțelege numai după ce toate cortinele se trag. 

                           Fiecare om care ți-a pășit în suflet a lăsat o urmă, mai frumoasă sau mai puțin frumoasă. Fiecare decizie pe care ai luat-o a avut consecințe, mai bune sau mai rele. Fiecare acțiune a ta a avut repercursiuni care ți-au plăcut sau nu. Și dacă privești în ansamblu, ești suma acestor urme, a acestor consecințe și repercusiuni. Ești suma deciziilor pe care le-ai luat și a oamenilor pe care i-ai iubit, a celor care te-au iubit. Ești rezultatul a tot ce ai trăit, bun sau rău, frumos sau urât. Să nu regreți nimic. 

                           Poate că acum consideri că toți bărbații sunt la fel ca cei care nu te-au apreciat și iubit. La fel cum și ei cred că toate femeile sunt la fel ca cele care i-au dezamăgit. Poate că acum urăști anumite decizii pe care le-ai luat și anumiți oameni cărora le-ai dat voie să îți pășească în suflet.

                           Sunt doar decizii. Sunt doar momente. Sunt doar bărbați. 

                           Bărbații… Acei oameni de care o femeie are în mod inevitabil nevoie, în mare parte ca să-și dea seama că merită mult mai mult de la viață și de la iubire. Și totuși… Singurii care pot oferi acel mai mult. Pentru că cei nepotriviți te vor conduce în brațele aceluia care ți se va dărui cu totul. Pentru că ai nevoie de cineva care să nu te aprecieze pentru a-l prețui pe cel care o va face. 

                           Nu regreta nimic. Ia tot ce poți de la viață și fă-o cât se poate de frumoasă. 

Foto: Joanna Nix

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply