Bărbaţi, voi să fiţi responsabili mereu, dar mai ales în iubire. Femei, voi să fiţi puternice mereu, dar mai ales pentru iubire.

                                    Ar fi timpul să vă vină mintea la cap. Ar fi cazul să renunţaţi la jocuri şi iresponsabilitate. Ar trebui să vă maturizaţi dacă vreţi să fiţi fericiţi pentru că o femeie serioasă doreşte lângă ea un bărbat alături de care să poată realiza tot ce îşi doreşte, un bărbat alături de care să nu se teamă de problemele pe care le ridică viaţa oricărei persoane. Bărbaţi, voi să fiţi responsabili mereu, dar mai ales în iubire. Asta dacă vreţi să fiţi fericiţi cu o femeie, dacă vreţi doar să vă distraţi, e problema voastră, dar va veni o vreme în care veţi regreta că n-aţi luat deciziile corecte oricât de fără regrete aţi vrea voi să vă trăiţi viaţa.

                                    Ar fi cazul să renunţaţi la a mai fi puternice pentru cei care nu ştiu să aprecieze eforturile pe care le dupuneţi pentru a le fi bine lor în defavoarea propriului vostru bine. Ar fi cazul să învăţaţi că toţi ceilalţi vor pleca în cele din urmă şi vă vor lăsa după ce nu vor mai avea nevoie de ajutor, de sfaturi, de fapte. Femei, voi să fiţi puternice mereu, dar mai ales pentru iubire, nu pentru toţi impostorii parşivi care amăgesc, plâng şi se plâng pentru a vă obţine încrederea, pentru a obţine ceea ce nu le dă pace şi pentru a pleca. Femei, voi să renunţaţi la oamenii care pot renunţa cu uşurinţă la voi şi să-i păstraţi aproape doar pe cei care sunt capabili să vadă frumuseţea sufletelor voastre.

                                    Fiind oameni buni, vrem să facem numai bine şi suntem adesea luaţi de proşti. E necesar să ne punem ordine în priorităţi,să renunţăm la tot ce ne ţine pe loc şi uneori să ne gândim la noi şi la fericirea noastră. Nu se cheamă egoism, se cheamă nevoie de a fi fericit. Ca să fim fericiţi trebuie să fim responsabili, puternici, buni şi să ne păstrăm demnitatea de oameni, nu să lăsăm de la noi până când ceilalţi încep să ceară prea mult.

                                    Bărbaţi, voi să fiţi responsabili mereu, dar mai ales în iubire. Femei, voi să fiţi puternice mereu, dar mai ales pentru iubire.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply