,,Bă, eu nu ştiu ce au restul împotriva faptului că e femeia de neînţeles sau că e nehotărâtă. Eu am un mesaj pentru a mea: Îmi place când te contrazici!”

                                      ,,Bă, eu nu ştiu ce au restul împotriva faptului că e femeia de neînţeles sau că e nehotărâtă. Eu am un mesaj pentru a mea: Îmi place când te contrazici!

                                      Voi, femeile, sunteţi cam nehotărâte din fire, greşeala voastră e că lăsaţi să se vadă asta pentru că şi bărbatul e nehotărât de nu mai poate, numai că el nu arată asta. Îl vezi sigur pe el, plin de încredere şi zici că e cine ştie ce mascul, o fi, eu nu neg, dar te asigur că e plin de îndoieli şi în fiecare pas pe care îl face are vreo zece întrebări pe care şi le pune şi uită instantaneu pentru că nu le consideră chiar atât de importante.Voi, femeile, vă cam contraziceţi. Ziceţi una şi faceţi alta sau faceţi ceva ca să se înţeleagă opusul, e greu, de asta bărbatul ar trebui să fie şi tolerant că nici el nu e perfect dacă îl iei la boabe mărunte. 

                                      Eu am un mesaj pentru a mea: Îmi place când te contrazici! Îmi place când spui că începând de acum nu mai vorbeşti cu mine, iar eu fac pe rănitul şi ţi se face milă de mine şi începi să mă alinţi. Îmi place după ce ne certăm când îmi dovedeşti că mă iubeşti ca nebuna după ce abia terminasei de spus că pleci şi mă laşi ca pe fraier. Îmi place când îmi dai de înţeles multe doar ca să mă refuzi pentru ca mai apoi să poţi să mă împaci cu sărutări fierbinţi. Îmi place când mă muşti de buză şi-mi faci rău ca să-mi fie atât de bine. Ador când eşti scorpie din cauză că eu nu înţeleg nimic cu frumosul şi nu pot asculta de un înger pentru că sunt prea ocupat să-l privesc cum mă ceartă şi are dreptate. Iubesc să te contrazici, eşti frumoasă când o faci, mă atragi când vrei să mă respingi. Să nu te schimbi, să fii femeie aşa cum numai tu ştii să fii!

                                      Pentru ceilalţi, sincer, dacă nu te îndrăgosteşti de nehotărârea, de nebunia frumoasă şi de misterul sufletului unei femei, atunci de ce anume te-ai îndrăgostit, frate?”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (37)

  1. Inima-Ta 18th martie 2016 at 01:06 -

   Iubi, musca-ma de buza! :*

   Reply

  Leave a Reply