Azi, iubitule, dacă erai şi tu aici, avea cine să-mi spună cât sunt de frumoasă atunci când zâmbesc din suflet, fără să mă prefac, fără să mint că sunt fericită. Dar nu eşti, n-ai cum să ştii.

                                  Azi, iubitule, dacă erai şi tu aici, avea cine să-mi spună cât sunt de frumoasă atunci când zâmbesc din suflet, fără să mă prefac, fără să mint că sunt fericită. Dar nu eşti, n-ai cum să ştii.

                                  Azi, iubitule, am avut o stare de bine fără să simt nevoia să mă alint în braţele cuiva, fără să-mi fie dor să strâng în braţe sau să fiu iubită. Azi, iubitule, nu m-am trezit din nou cu faţa la cearşaf, m-am trezit privind tavanul, privind prin el spre stelele ce se sting în timp ce soarele răsare şi mi-am dat seama că am să pierd cândva fericirea din cauză că nu mă îndur să renunţ la tot ce mă face nefericită. Azi mi-am dat seama că nu are rost să speri mai mult decât e cazul. Dar cât e cazul să speri, iubitul meu? Am aflat… Trebuie să speri atât cât ţi se oferă certitudini, după ce ele nu mai există încetează să speri pentru că speri degeaba.

                                  Iubitule, azi mi-am fost dragă, eu, îţi vine să crezi? Da, sunt aceeaşi femeie care mereu se subestima, sunt aceeaşi femeie care îşi găsea nod în papură de fiecare dată şi le vedea pe toate de cel puţin zece ori mai bune. Sunt aceeaşi femeie care nu avea încredere în ea, care nu se iubea deloc, care nu se aprecia. Dar nu şi azi, azi mi-am fost foarte dragă. 

                                  Mi-ar fi plăcut să fii aici să-mi spui cât sunt de frumoasă, am zâmbit sincer, nu m-am minţit şi n-am minţit pe nimeni. Cred că mă săturasem să fiu în acea stare de tristeţe surdă, aşa că am lăsat-o în spate şi m-am bucurat de orice mi-a ieşit în cale. Iubitule, să ştii că e frumos să te bucuri pentru lucruri mărunte, ar trebui să ne facem timp mai des să le observăm, să le lăsăm să ne umple sufletele de frumos, să ne scape de poverile de pe inimă. 

                                  Iubitule, dar tu n-ai fost aici, dar eu am fost fericit şi aşa. Am fost, iubitule, fericită şi fără tine. Mi-ar fi plăcut să mă vezi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply