Au fost cândva doi oameni care s-au iubit. Eu şi tu.

                                       Au fost cândva doi oameni care s-au iubit. Eu şi tu. Şi s-au iubit aşa cum credeau că nu s-a mai iubit altcineva. Cu dor şi pasiune, cu grijă şi responsabilitate. Ajunseseră să creadă până şi în acel final fericit al poveştii ,, Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”…

                                       Dar basmele se încheie, finalul vine fără să îl poţi amâna. Se termină cartea, nu mai ai unde să scrii, nu mai ai de unde să citeşti, aşa că te opreşti, închei şi în cele din urmă vei rămâne doar cu o amintire.

                                       Au fost cândva doi oameni care s-au iubit. Acum nu se mai iubesc. Nu se vor mai iubi. Sentimentele lor au rămas doar simple amintiri. Pentru unul înseamnă enorm, pentru celălalt poate nu mai înseamnă nimic. Ei nici nu îi vine să creadă că l-a iubit cu trup şi suflet şi că i-a încredinţat lui tot ceea ce însemna ea. Lui nu îi vine să creadă că ea i-a aprţinut cândva. Că i-a avut sufletul în palme şi că ea l-a avut pe el în suflet. Acum ei sunt doar doi străini care au amintiri împreună, dar pe care niciunul nu mai vrea să le reia, să le recunoască sau să le poarte pe buze. E mai bine ca ele să rămâne în sertarele prăfuite ale sufletului, acolo unde le păstrăzezi , dar unde n-ai mai umblat de mult timp.

                                       Ajunseseră să creadă până şi în acel final fericit al poveştii ,, Şi au trăit fericiţi până la adânci bătrâneţi”… Dar dacă viaţa nu vrea să creadă ce crezi tu, va face tot aşa cum crede ea. Uneori leagă sufletele a doi oameni pentru a-i învăţa lecţii, alteori doar pentru a-i lăsa să arate tot ce au învăţat. Dar dacă nu au învăţat? Dezleagă. Rupe. Alungă. Te pune să iei totul de la început cu suferinţă şi lacrimi, cu durere de suflet şi doruri. 

                                       Au fost cândva doi oameni care s-au iubit. Eu şi tu. Şi ei vor mai fi, dar nu se vor mai iubi.

Foto: We Heart It

large (26)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (666)

  1. Andreea 07th septembrie 2016 at 23:35 -

   🙁 🙁 🙁 🙁

   Reply

  Leave a Reply