Atunci când simţim că avem nevoie de îmbrăţişări, nu avem nevoie de îmbrăţişări, avem nevoie de anumiţi oameni care să ni le ofere.

                                 Atunci când femeia e slabă are nevoie de îmbrăţişări lungi ca să redevină puternică, are nevoie de ele ca să ştie că în caz de vreo prăbuşire în viaţă, are cine să o prindă de mână şi să o îndepărteze de marginea prăpăstiei. Iar atunci când e puternică, o femeie are nevoie de îmbrăţişări ca să îşi amintească să rămână femeie, cu inocenţă şi naivitate, cu frumuseţe şi delicateţe, cu bândeţe şi linişte în vorbe. 

                                 Dar poate nici nu avem nevoie de îmbrăţişări. Cea mai mare nevoie o avem de oamenii care ni le oferă, de cei care calmează demonii şi trezesc îngerii în suflet, de cei cei care liniştesc gânduri, de oameni avem noi nevoie, nu de ceea ce pot ei să ne ofere. Dacă cel drag se oferă pe el însuşi, e de ajuns pentru o întreagă fericire. 

                                 Atunci când simţim că avem nevoie de îmbrăţişări, nu avem nevoie de îmbrăţişări, avem nevoie de anumiţi oameni care să ni le ofere. Poate că atunci când te laşi strânsă în braţe de omul pe care îl iubeşti e cea mai mare dovadă de slăbiciune pentru că te laşi în voia braţelor sale. E ca şi cum ai cădea, dar căderea ar fi înălţătoare. E ca şi cum ţi-ai permite să ai cea mai mare slăbiciune alături de cea mai mare motivaţie a ta de a fi puternică. E ca şi cum ai şti că ţi se poate întâmpla tot răul din lume, dar că celălalt nu va lăsa niciodată să ţi se întâmple ceva, oricât de neînsemnat, care să te rănească, mai ales în suflet. Avem nevoie de oameni ca să fim oameni. Avem nevoie de bărbaţi ca să fim femei aşa cum ştim noi. Avem nevoie de bărbaţi frumoşi la suflet şi curajoşi, blânzi şi puternici ca să fim femei calde în atingeri şi blânde în cuvinte, îndrăzneţe în iubire şi curajoase în viaţă. Avem nevoie de oameni, nu de ceea ce ne oferă ei atât timp cât se oferă pe ei înşişi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Noi doi! Please! De fiecare data cand ma imbratiseaza cineva, sunt ok pe moment dar dupa ceva timp imi dau seama ca in viata mea doar anumite imbratisari conteaza. Mama, sotie, samd…

 • COMMENT (1)

  1. Pustiul 04th mai 2016 at 16:37 -

   Noi doi! Please! De fiecare data cand ma imbratiseaza cineva, sunt ok pe moment dar dupa ceva timp imi dau seama ca in viata mea doar anumite imbratisari conteaza. Mama, sotie, samd…

   Reply

  Leave a Reply