Atunci când puţin e totul

                                       Eu nu ţi-am cerut nimic. De ce te încăpăţânezi tu să îmi oferi cât mai multe? Nu te voi iubi mai mult, te voi iubi la fel şi poate mă vei face de o mie de ori mai fericită oferindu-mi o floare pe care ai rupt-o din iarbă în timp ce ne plimbam prin parc decât dacă mi-ai oferi luna de pe cer. Uneori puţin înseamnă tot.

                                       Nu îmi doresc să mergi până pe cele mai înalte culmi pentru mine, eu te apreciez şi mai tare atunci când adorm pe canapea în sufragerie şi de dragul somnului meu mă iei în braţe şi mă duci în dormitor fără să mă trezeşti.

                                      Nu vreau să mă duci în cele mai extravagante locuri de pe Pământ, mă poţi duce chiar şi până la supermarket, dar faptul că îmi deschizi portiera pentru mine contează.

                                      Nu îţi cer să mă vezi doar pe mine sau să îţi ocupi tot timpul liber încercând să îmi fi alături pentru că îmi dau seama cât de importantă sunt pentru tine atunci când stai cu prietenii în sufragerie şi vă uitaţi la meci, iar tu arunci priviri curioase către bucătărie încercâd să dai de mine şi zâmbeşti în momentul în care ni se întâlnesc privirile.

                                      Dacă eu nu-ţi cer marea cu sarea sau cerul cu stele, tu de ce te încăpăţânezi să mi le oferi? Poate că nici nu le merit. Nu… Eu te iubesc oricum. Nu îţi cer să îmi demonstrezi că mă iubeşti. Te cred. Ştiu asta. Simt asta. Văd asta… în gesturile mici şi sincere. În unele gesturi de care tu nu eşti conştient măcar.

                                     Se ascunde o infinitate de iubire în aceste gesturi. Nu te forţa… Lasă totul să vină de la sine. Te cred că mă iubeşti. Simt că mă iubeşti. Uneori, puţin e totul… Nu am nevoie de mai mult.

Foto: We Heart It

large (4)

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply