Atunci când înveţi că meriţi mai mult îţi dai seama că sunt unii oameni pe care ar trebui pur şi simplu să îi trimiţi la dracu, că anumite momente ar trebui uitate şi că e foarte important să nu dai oricui şansa să te rănească sau să te facă să uiţi că eşti un om minunat şi meriţi iubire sinceră.

                                     Ştii, uneori ai nevoie să îţi amintească cineva faptul că eşti un om minunat şi că nu contează de câte ori ai suferit sau pentru cine, că nu are importanţă cât crezi tu că te-ai schimbat în rău doar pentru că ai început să le oferi oamenilor din jur ceea ce îţi ofereau şi ei. Dacă au ales să plece, e problema lor şi e şi vina lor. Dacă ar fi fost oameni frumoşi, ar fi primit înapoi numai sentimente şi momente frumoase, dar dacă nu au fost… Roata se întoarce mereu şi mereu primim ceea ce oferim, chiar dacă avem impresia că nu e aşa. 

                                     Poate unul dintre cele mai frumoase sentimente este să îţi dai seama că meriţi mai mult şi apoi să faci tot posibilul pentru a avea parte de ceea ce meriţi… Oameni mai buni, amintiri mai frumoase, clipe de neuitat, zâmbete în loc de lacrimi. Uneori, oamenii frumoşi, puternici şi totuşi sensibili au tendinţa să se subestimeze, nu ştiu ce merită sau au impresia că merită mai puţin. Se mulţumesc cu puţin, dar suferă pentru că sufletul cere mai mult, are nevoie de mai mult pentru datorită faptului că oferă fără măsură. Oamenii frumoşi au nevoie să înveţe să ceară de la viaţă ce le cere sufletul, nu ce cred ei că merită, au nevoie să înveţe să se şi iubească dacă vor să fie iubiţi. Oamenii frumoşi au nevoie să înveţe că merită şi ei să primească de la viaţă, nu doar să rămână datori. Ei merită mai mult. Atunci când înveţi că meriţi mai mult îţi dai seama că sunt unii oameni pe care ar trebui pur şi simplu să îi trimiţi la dracu, că anumite momente ar trebui uitate şi că e foarte important să nu dai oricui şansa să te rănească sau să te facă să uiţi că eşti un om minunat şi meriţi iubire sinceră. Eu merit mai mult! Şi tu meriţi mai mult, om frumos!

Foto: We Heart It

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts