Atunci când am înţeles amândoi că nu suntem perfecţi, a început să fie totul perfect între noi.

                                        Avem nevoie toţi, nu doar eu sau el, nu doar tu, toţi avem nevoie să ne dăm seama că nu suntem perfecţi. Pretindem că ştim asta, dar nu ştim deloc. Aşteptăm mereu ca celălalt să fie perfect şi îi cerem în mod constant să fie, să renunţe la obiceiurile care ne deranjează, să ne facă pe plac, dar noi? Noi suntem, oare, perfecţi? Poate eu mă aştept ca el să nu meargă la meci cu prietenii, dar poate lui îi displace faptul că eu mă uit la seriale. Poate eu urăsc faptul că fumează, dar poate şi el urăşte faptul că-l stresez în fiecare zi să se lase de fumat.

                                        Ajunsesem să ne certăm ca doi oameni care abia se mai suportă şi nu ştiu cum, dar ne-am dat seama că fiecare are defecte care nu îi convin celuilalt. Amândoi ne-am mai îngrăşat, el merge prea des la fotbal, eu mă uit la seriale în fiecare zi, el fumează, eu mă supăr uneori fără motiv şi poate continua mult, dar asta e viaţa în doi. Nu a spus nimeni că o să fie perfect. Nu a spus nimeni că e totul numai lapte şi miere. Ne certăm, dar tot noi ne împăcăm. Ne enervăm, dar tot noi ne calmăm. Ne sâcâim, dar tot noi ne iubim. Niciunul nu e perfect şi cred că nici nu ar trebui să ne dorim să fim aşa. Iubirea, atunci când e într-adevăr iubire, ne învaţă să ne acceptăm aşa cum suntem, atât pe noi înşine cât şi pe celălalt. Aşa că ne-am scos la iveală cele mai rele părţi, cele pe care nu le puteam suporta nici noi înşine, şi am început să ne iubim începând cu ele. Abia atunci a început să meargă totul perfect între noi… Sau aproape perfect. Important e că a început să fie bine şi că iubirea a reuşit să ne păstreze împreună chiar şi atunci când noi înşine eram pe punctul de a nu ne mai vrea împreună.

                                        Atunci când am înţeles amândoi că nu suntem perfecţi, a început să fie totul perfect între noi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. Bravissimo 13th august 2016 at 21:37 -

   Banuiesc ca totul e perfect acum!

   Reply
  2. tyson 13th august 2016 at 21:32 -

   :*

   Reply

  Leave a Reply