Atunci când ai în braţe aceeaşi femeie pe care o ai şi în suflet şi în gânduri poţi spune că eşti un bărbat cu adevărat fericit!

                                         Atunci când ai în braţe aceeaşi femeie pe care o ai şi în suflet şi în gânduri poţi spune că eşti un bărbat cu adevărat fericit!

                                        Până atunci să taci căci înseamnă că nu ai luptat destul pentru fericirea ta. Înseamnă că nu ai fost capabil să păstrezi aproape sau să-ţi apropi ceea ce iubeşti. Să taci căci nu ştii ce e fericirea adevărată. N-ai trăit-o. Doar ţi-ai imaginat-o. Doar ai visat-o. Doar ai sperat că te poţi minţi cu ceva care să te scutească de trudă. Dar nu poţi. Femeia care îţi copleşeşte sufletul şi mintea cu imaginea ei, cu toată căldura sufletului său, cu toată iubirea pe care ţi-ar putea-o oferi te-a cuprins în mrejele sale mult prea tare, iar acum ţi-e imposibil să fii fericit alături de cea pe care o ai în braţe.

                                     Dar să taci şi atunci când ai tot ce ţi-ai putea dori. Să taci şi atunci când femeia de lângă e cea pe care o porţi neîncetat în suflet. Să taci pentru că oamenii sunt invidioşi şi nu vor vrea să te vadă fericit.

                                     Numai ei să-i spui cât eşti de fericit. Numai ei să-i spui cât de norocos te simţi. Numai ei să-i spui că ai căutat fericirea o viaţă întreagă şi că ai găsit-o abia atunci când ai cunoscut-o pe ea.

                                    Fericirea n-o poţi cunoaşte de unul singur. Poate ea nu le aparţine celor egoişti, poate nu e soră cu singurătatea, dar în mod sigur e soră bună cu iubirea. Merită să le aştepţi o viaţă întreagă şi nu vor întârzia. Pentru ele merită să aştepţi oricât ! 

                                    Să încerci mereu să doreşti ceea ce ai şi să ai ceea ce doreşti. Pentru că numai atunci când ai în braţe aceeaşi femeie pe care o ai şi în suflet şi în gânduri poţi spune că eşti un bărbat cu adevărat fericit!

Foto: We Heart It

large (56)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. viitor-fericit 25th februarie 2016 at 19:25 -

   Iubi, te iubesc! :*

   Reply

  Leave a Reply