Atinge-i sufletul. Sărută-i cicatricile. Iubeşte-i defectele, capriciile, imperfecţiunile şi îţi va oferi cu drag iubirea ei, calităţile şi toată splendoarea fiinţei sale. Încearcă să fii bărbatul pe care nu l-a găsit în ceilalţi şi va fi la rândul său femeia care îţi va demonstra că tot ce ştiai despre femei nu înseamnă nimic în comparaţie cu ce poate fi ea. Să ştii că femeia va fi minunată sau nemernică în funcţie de cum o vei trata. Străduieşte-te să nu fii ca ceilalţi, iar ea cu siguranţă nu va fi ca celelalte!

                                 De multe ori nu contează cum au fost ceilalţi, cum au fost celelalte, nu contează ce răni ai din trecut sau ce răni are omul de alături. Contează să fii tu acel om care demonstrează că iubirea e frumoasă, acel suflet care nu atinge pentru ca mai apoi să rănească, acea persoană care vorbeşte mult şi la final se demonstrează că nu a avut niciodată de gând să realizeze ceva concret şi sincer, ceva care să rămână pe veci. Contează să îi demonstrezi omului de lângă tine că meriţi iubire, iubind.

                                 Atinge-i sufletul. Sărută-i cicatricile. Iubeşte-i defectele, capriciile, imperfecţiunile şi îţi va oferi cu drag iubirea ei, calităţile şi toată splendoarea fiinţei sale. Încearcă să fii bărbatul pe care nu l-a găsit în ceilalţi  şi va fi la rândul său femeia care îţi va demonstra că tot ce ştiai despre femei nu înseamnă nimic în comparaţie cu ce poate fi ea. Să ştii că femeia va fi minunată sau nemernică în funcţie de cum o vei trata. Străduieşte-te să nu fii ca ceilalţi, iar ea cu siguranţă nu va fi ca celelalte!

                                 Tot ce vei face tu va trezi în sufletul ei alte reacţii, dorinţe, tăceri sau mai multă pasiune. Depinde de tine, la fel cum şi ce va face ea va schimba uneori felul în care tu vei fi. De asta nu e niciodată vina lui sau a ei. A ta sau a ei. E vorba despre… Ce trezim fiecare în sufletul celuilalt. Dacă trezim iubire, primim iubire. Dacă trezim altceva…Uneori nu mai poate fi vorba despre iubire din această cauză. 

                                 De multe ori suntem exact ceea ce trezim în cei pe care îi iubim, acele sentimente pe care le provocăm, acele trăiri pe care le facem simţite la maxim. De multe ori, putem face oamenii fericiţi sau îi putem rupe în bucăţi. Ai grijă ce fel de om vrei să fii.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts