Aşteaptă tu să mă întorc eu la fel cum am aşteptat eu să mă iubeşti tu. În iubire, mai târziu e tot una cu niciodată. Degeaba mă iubeşti după am ce plecat, n-am să mă întorc.

                                     Să ştii că el nu îşi va da seama sau nu va vrea să recunoască faptul că nu a iubit-o atunci când o avea în braţe la fel de mult cum ar iubi-o acum de când a plecat. El nu va vrea să accepte faptul că i-a oferit mai multe vorbe decât fapte şi că prezenţa primelor n-a fost de ajuns ca să compenseze absenţa celorlalte. Poate că el avea nevoie să o piardă ca să îşi poată da seama cât de mult o iubea şi cât de mare nevoie avea ea ca el să fie prezent… Doar atât conta cel mai mult, să fie prezent. Poate pentru că femeia iartă orice, chiar şi trădările, dar nu poate ierta absenţa celui pe care îl iubeşte.

                                     Femeia, din moment ce a plecat de lângă un bărbat şi şi-a luat sufletul cu ea, nu se mai întoarce… Femeia plecată cu sufletul e acea femeie pe care n-o mai poţi convinge să se întoarcă nici cu promisiunea întregii iubiri. Te va lăsa să o aştepţi la fel cum ea te-a aşteptat pe tine să iubeşti, iar tu ai lăsat-o să aştepte mai mult decât era dispusă să o facă. În fond, avem o singură viaţa şi e şi asta al dracu’ de scurtă, dacă ne-o mai irosim aşteptând, unde ajungem?

                                     Poate mai târziu e mai bine decât niciodată, dar nu şi în iubire. Prea târziu, în iubire, e doar… Prea târziu… Acelaşi lucru cu niciodată. Vezi tu, decât să mă iubeşti prea târziu, atunci când mi-am luat sufletul şi am plecat cât mai departe de tine, decât să mă iubeşti atunci când eu nu mai vreau şi nu mai pot să te iubesc, mai bine nu m-ai iubi niciodată.

                                     Aşteaptă tu să mă întorc eu la fel cum am aşteptat eu să mă iubeşti tu. În iubire, mai târziu e tot una cu niciodată. Degeaba mă iubeşti după am ce plecat, n-am să mă întorc.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply