Astăzi aş bea pentru fostul un pahar de vin!

                                           Dragule, astăzi vreau să beau în cinstea ta. Un vin sec, aşa ca tine. Tare ca durerile de cap pe care le-am căpătat plângând după tine. Acru ca gustul pe care deja mi-l laşi în suflet şi cel mai probabil la fel ca sentimentele pe care le mai am. 

                                           Să nu-ţi închipui că o să fie un vin ieftin, deşi tu mi-ai dovedit într-un final că nu valorezi prea mult. Vreau un vin vechi care să-mi amintească faptul că timpul nu degradează nimic, ci face totul mai bun. Aşa mă va face şi pe mine timpul, mai bună. Şi tot timpul va fi cel care mi te va scoate din suflet şi poate, doar poate te va obliga să realizezi că ai pierdut din cauza dezinteresului şi a orgoliului de care n-ai putut să te dezbraci.

                                           Sunt oameni pentru care aş fuma o ţigară. Aş prefera să-mi fac rău singură, decât să-i mai las pe ei să-mi facă. Aş fuma o ţigară ca să le văd importanţa pe care au avut-o pentru mine cum arde chiar sub ochii mei. Dar eu nu fumez… Însă pentru tine aş bea un pahar de vin, e chiar recomandat să bei din când în când şi dacă nici pentru tine, atunci pentru cine? Pentru tine aş bea, dragule, ca să te uit. 

                                           Am spus şi mi s-a spus că nu trebuie să regretăm alegerile făcute şi oamenii pe care i-am lăsat să ne pătrundă în suflet. În fond, oamenii nu-i alegem noi şi nici nu-i lăsăm, intră singuri, unii dau buzna, alţii şovăie puţin, dar toţi lasă urme. Dragule, şi tu ai lăsat urme, cum nu am putut să le curăţ cu apă, poate se spală cu vin. Şi chiar dacă nu ar trebui, regret că te-am iubit şi că te-am lăsat să mă iubeşti. Degeaba te-am lăsat dacă n-ai vrut, că de putut, ai putut.

                                           Astăzi aş bea pentru fostul un pahar de vin! Măcar de data asta mă ameţesc singură, nu mă mai ameţească el cu vorbe goale şi sentimente fără sens. Măcar de data asta ştiu că nu mai poate să profite de beţia mea, chiar dacă n-am fost niciodată beată şi nici nu cred c-am să fiu… Poate doar de iubire. Noroc! În toate, dar mai ales în iubire să avem. Pardon, să am! (Tu ai avut deja)

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (2)

  1. Madalina 23rd ianuarie 2018 at 23:17 -

   Iubesc ceea ce scrii si iti multumesc pentru ceea ce scrii!

   Reply
  2. Geo 24th august 2016 at 12:17 -

   Frumos mai folosesti cuvintele! Talentul tau imi bucura sufletul! Multumesc!

   Reply

  Leave a Reply