Aşa ziceam şi eu

                                    Dragul meu, astăzi mi-au amintit o rază de soare şi o notă din trilul unei păsări de toate acele întrebări la care nu te-ai obosit să-mi răspunzi la final. Ce ai crezut, că dacă mă laşi fără câteva răspunsuri mă voi gândi mereu la tine şi astfel nu te voi putea uita?

                                    Nu. Tu mi-ai lăsat doar câteva întrebări. Stai liniştit, le-am aflat şi singură răspunsul. Uiţi că te-am cunoscut mai bine decât te-ai cunoscut tu vreodată. Dar eu ţi-am lăsat o parte din mine în suflet. Tu cum scapi de asta? Cum uiţi? I-am spus clar să nu îţi dea pace şi să te chinuie cu dor la fel cum nu mi-ai dat tu pace atunci când alegeai să taci chiar dacă eu te imploram să-mi vorbeşti.

                                    Tu încă te mai gândeşti la ce ar fi fost dacă nu s-ar fi terminat, la ce am fi fost dacă eram încă amândoi, tu încă mai speri că totul se mai poate rezolva şi că mă vei găsi dacă te las să mă cauţi. Dar nu… Nu mai vreau. Eu ştiu ce ar fi fost dacă am fi continuat să ne minţim cu iluzii şi dorinţe.

                                    Liniştea dintre noi n-a tăcut niciodată. Liniştea dintre noi a strigat cu glas mut toate acele cuvinte pe care noi nu am avut curaj să le rostim şi am ales să le ucidem pe buze.

                                    Nu mă căuta pentru că nu mai exist. M-ai ucis cu tăcere şi m-ai îngropat în întrebări. Le-am aflat răspunsurile si m-am trezit la viaţă în uitare. Te-am uitat. Te-am uitat destul cât să nu mai fi decât o amintire acum. 

                                    Şi după ce am aflat acele răspunsuri ţi-am dat dreptate. Asta voiam să îţi spun acum… Că aveai dreptate. Aveai dreptate când tăceai pentru că răspunsurile nu îşi mai aveau rostul. Nu s-ar fi schimbat nimic… Pentru toată acea tăcere pe care mi-ai dăruit-o îţi spun că… Aşa ziceam şi eu…

Foto: We Heart It

I-Think-of-Your-Arms-Being-Around-me

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply