Aşa e viaţa, ne surprinde mereu. Sunt drumuri pe care ea te trimite, chiar dacă tu nu vrei să mergi de-a lungul lor. Sunt trepte pe care le vei urca atunci când vei crede că nu mai poţi face nici măcar un pas. Sunt oameni pe care îi vei iubi, deşi la un moment dat ţi se va părea imposibil. Sunt clipe în care crezi că eşti slabă, dar în acele clipe eşti mai puternică decât ai fost vreodată, femeie.

                                       Ar trebui să te obişnuieşti. Ar fi trebuit să te obişnuieşti până acum cu faptul că atunci când crezi că nu mai poţi, de fapt poţi mult mai mult decât ţi-ai imaginat vreodată. Ar trebui să te obişnuieşti cu lucrurile care îţi par imposibile şi absurde, mai ales în iubire, pentru că pe acelea ţi le va scoate viaţa în cale doar ca să-ţi demonstreze că te-ai înşelat. Vei avea parte de oameni pe care, poate, la prima vedere nu vei reuşi să-i suporţi, nu vei reuşi să-i pui la inimă, dar pe care la un moment dat vei ajunge să-i iubeşti aşa cum nu mai credeai că se poate. De multe ori, exact aceia care nu-ţi dau speranţe şi nu-ţi oferă aşteptări sunt cei care luptă cel mai mult pentru fericirea ta. La fel vor fi oameni pe care îi iubi enorm şi nu vei reuşi să-ţi imaginezi viaţa fără ei, dar care te vor dezamăgi profund, te vor lăsa cu sufletul gol şi secat de iubire, iar apoi te vor obliga să înveţi să trăieşti fără ei.

                                       Aşa e viaţa, ne surprinde mereu. Sunt drumuri pe care ea te trimite, chiar dacă tu nu vrei să mergi de-a lungul lor. Sunt trepte pe care le vei urca atunci când vei crede că nu mai poţi face nici măcar un pas. Sunt oameni pe care îi vei iubi, deşi la un moment dat ţi se va părea imposibil. Sunt clipe în care crezi că eşti slabă, dar  în acele clipe eşti mai puternică decât ai fost vreodată, femeie.

                                       Vei învăţa, draga mea, într-un târziu, că sunt atât de puţini cei care merită să pui fericirea lor înaintea fericirii tale. Vei învăţa că tu poţi fi fericită şi de una singură, dar pentru asta va fi nevoie să suferi pentru cineva care nu a meritat nici fericirea pe care i-o puteai oferi şi nici lacrimile pe care le vei vărsa. Vei învăţa să te ridici atunci când vei fi pe punctul de a renunţa pentru că poţi, tu poţi continua mult şi eşti puternică şi eşti capabilă să schimbi multe, inclusiv să ierţi, să te ierţi, să uiţi, să mergi mai departe şi să fii fericită. Te va învăţa multe viaţa, însă ceea ce nu va trebui să uiţi niciodată, femeie, este să fii tu însăţi indiferent de împrejurare.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (643)

  1. 1 sansa si-atat 22nd iulie 2016 at 22:49 -

   N-ai putea cu mine?

   Reply

  Leave a Reply