Aşa că nu fi încăpăţânat, fii bărbat şi recunoaşte că o iubeşti!

                                           Să ştii că el te iubeşte şi nici nu îşi dă seama. Are un orgoliu prea mare, o mândrie uriaşă, iar iubirea e ceva prea lacrimogen pentru bărbăţia sa.

                                           Şi chiar dacă iubeşte, îşi lasă ego-ul imens să îi dicteze. Îşi întoarce privirea către altceva şi te pierde. Tu nu ai de gând să pierzi momente importante din viaţă aşteptând aşa că îţi vezi de drum, deşi ţi-ar fi plăcut să îl ai alături. Îl laşi cu orgoliul pe care n-a vrut să calce pentru iubire şi îţi iei gândul de la el renunţând la speranţa că îi va veni mintea la cap şi îşi va conştientiza priorităţile.

                                           Aşteaptă să îl cauţi, să îi spui cât de mult îl iubeşti şi că nu poţi trăi sau merge mai departe fără el. Deşi e perfect conştient de faptul că el e într-o astfel de situaţie. Se întâmplă uneori ca doi orgolioşi să se îndrăgostească, să se caute unul pe altul, să fie faţă în faţă şi cu toate acestea să nu se găsească pentru cu nu vor să recunoască faptul că se iubesc. Nu vor să fie unul mai prejos de celălalt şi să facă primul pas. 

                                           Să ştii că el, uneori, iubeşte, deşi n-ar recunoaşte-o în ruptul capului. I-ar afecta bărbăţia să iubească o femeie, ar fi slab şi el nu e. Nu realizează de câtă putere are nevoie un suflet pentru a iubi.

                                           Câteodată ne amăgim cu gândul că el e doar orgolios şi nu vrea să recunoască iubirea. Câteodată el nu iubeşte. Dar am atât de mare încredere în intuiţia unei femei încât mi-e greu să cred că se înşală de foarte multe ori. Unei femei îi e de ajuns un cuvânt sau doar o privire ca să-ţi citească toată iubirea, aşa că nu fi încăpăţânat, fii bărbat şi recunoaşte că o iubeşti! Pentru ea vei mai bărbat decât toţi ceilalţi iubind-o, să ţii minte asta.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply