Așa că iubește când vrei, cât vrei, pe cine vrei. Zâmbește. Bucură-te de viață și de tot ce îți oferă. Nu te lăsa doborâtă ușor pentru că tu ești puternică. Nu face economie la amintiri. Trăiește clipa fără să îți pui prea multe întrebări, fără să te gândești prea mult. Uneori e bine să te lași dusă de val.

                             Eu nu cred în jumătăți de măsură atunci când vine vorba de a oferi, de a te dedica, fie că e vorba despre un țel, despre o cauză sau, mai ales, despre un om. Pur și simplu nu cred. Nu la astfel de lucruri faci economie în viață, nu la sentimente și respect, la ambiții și hotărâre. Nu atunci când te dedici cuiva și îi oferi iubirea ta. 

                             Cele mai frumoase momente din viață se vor întâmpla abia după ce vei da totul pentru ceva, pentru cineva. Cu jumătăți de măsură nu se poate. Dă totul acum. Iubește acum. Nu lăsa pe mai târziu ceea ce te-ar putea face fericit acum. S-ar putea să regreți. Iar viața e prea scurtă pentru a ne permite să ne-o petrecem regretând, mai ales ceea ce am ales să nu trăim, să nu facem. 

                             Ce-i drept, uneori sau de cele mai multe ori ne temem. Și nu știu de ce ne temem atât. Uneori suntem răniți, uneori ne e înșelată încrederea, uneori iubim oamenii nepotriviți, dar asta nu înseamnă că alți oameni nu pot fi sinceri, nu pot iubi dezinteresat și nu merită ceea ce le poți oferi. 

                             Așa că iubește când vrei, cât vrei, pe cine vrei. Zâmbește. Bucură-te de viață și de tot ce îți oferă. Nu te lăsa doborâtă ușor pentru că tu ești puternică. Nu face economie la amintiri. Trăiește clipa fără să îți pui prea multe întrebări, fără să te gândești prea mult. Uneori e bine să te lași dusă de val. Nu poți calcula în detaliu fiecare moment. Imprevizibilul nu e ceva rău. Într-o zi îți vei mulțumi pentru faptul că nu ți-a fost teamă să trăiești așa cum ai vrut tu, nu cum ți-au spus alții să o faci. 

 

 

 

Foto: Gul Kurtaran

 

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts