Aş vrea să iubesc un bărbat care a suferit după alta.

                                     Da, mie mi-ar plăcea să rămân cu un bărbat pe care înaintea mea l-a pierdut o altă femeie. Aş vrea să iubesc un bărbat care a suferit după alta.

                                     De ce să nu? De ce să fiu geloasă? N-aş fi geloasă. L-aş iubi mai mult, mai bine, mai frumos. E adevărat că după rănile adânci îţi rămân cicatrici pe care nu poţi să le vindeci de tot, e adevărat că ele te îndeamnă să îţi aminteşti de cei care ţi le-au făcut, dar pe cuvânt că eu nu mi-aş dori s-o uite pe cea dinaintea mea. Adică mai poţi aprecia puterea de vindecare a unui suflet dacă uiţi că te-a durut? Mai eşti în stare să iubeşti la fel femeia care te-a cuprins de mână dacă uiţi că înaintea ei o alta ţi-a dat drumul, a plecat şi te-a lăsat în spate? Mai poţi să apreciezi ceea ce ai la adevărata sa valoare dacă uiţi cum e să pierzi?

                                     Să nu mă înţelegi greşit, nu îmi doresc să-l salvez pentru că nu am de la ce, pentru că nu are nevoie pur şi simplu să fie salvat, eu vreau doar să-l iubesc. Nu-mi doresc să fiu nici eroina, nici heroina lui pentru că n-am de gând să-i fac bine pentru ca mai apoi să risc să-i fac rău cu uşurinţă, dar îmi doresc să fiu liniştea care-l calmează atunci când ceva nu-i dă pace, îmi doresc să fiu zahărul din cafelele lui atunci când viaţa e mai parşivă decât o femeie cu moravuri uşoase, îmi doresc să fiu şi duşul rece de care are nevoie pentru a se trezi la realitate uneori.

                                     De ce nu? Chiar îmi doresc să rămân cu un bărbat capabil să aprecieze ceea ce pot eu să-i ofer, nu-mi pasă că el a suferit după altă femeie, asta nu înseamnă că şi-a pus lacăt la inimă. La rândul meu şi eu am suferit după destui care m-au pierdut de fraieri.

                                     Aş vrea să iubesc un bărbat care a suferit după alta.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Sau dupa altele si nu numai ca suferinta (sunt altele mai dureroase poate, dupa ce-ai uitat esecurile sentimentale). BA, poate fi mai mult decat o sotie iubitoare.

  Da’ un barbat care e bun, cred ca ar fi iubit la fel si inainte. Sau cine stie, poate nu la fel de intens dar sigur corect. Suferinta nu schimba neaparat omul. Ii adauga unele lucruri bune in cazul de fata.

 • Nu suna tocmai bine. Poate daca vrei sa risti la miza mare. Suna bine ca titlu de roman, nu viata de zi cu zi. Multi traim cu asteptari din filme, romane, vise, amintiri. Un barbat care a suferit dupa alta, va avea in continuare chipul acelei persoane pe care poate il regaseste in tine. Adica preferi sa iubeasca ce a pierdut si accepti sa te oferi consolare, un hotel, clona ei- fizic/ moral, pt ca vrei sa-ti satifaci un orgoliu (crezand ca suferinta e paradisul spre maturitate) il ,,obligi” emotional sa nu te scape din vedere pt ca ,,ea” a repezentat oarecum obsesia lui. Pt ca noi avem impresia ca stim ce e suferinta. O pura obsesie hormonal deviata.

 • Eu ma regasesc in aceasta povestioara,Spun asta,pentru ca am suferit foarte mult dupa o femeie care m-a parasit.Si am iubit-o atat de mult,iar in final si-a batut joc efectiv de toti anii care am fost impreuna.A fost greu,dar nu am cautat sa o inlocuiesc.Si nici nu as vrea.Nu as vrea pe cineva care sa ii semene,cu care sa o pot compara.Nu…Poate ca acele rani inca nu s-au vindecat complet,dar cu siguranta ca o alta femeie care va aparea in viata mea,ma va face sa iubesc din nou.Si poate ca si eu as vrea sa intalnesc o persoana care a suferit dupa altul.Cu siguranta ea stie sa aprecieze mult mai mult prezentul si de ce nu si viitorul.Si nu imi va fi teama de nimic langa o astfel de femeie…

 • COMMENTS (751)

  1. Laur 27th mai 2016 at 01:26 -

   Eu ma regasesc in aceasta povestioara,Spun asta,pentru ca am suferit foarte mult dupa o femeie care m-a parasit.Si am iubit-o atat de mult,iar in final si-a batut joc efectiv de toti anii care am fost impreuna.A fost greu,dar nu am cautat sa o inlocuiesc.Si nici nu as vrea.Nu as vrea pe cineva care sa ii semene,cu care sa o pot compara.Nu…Poate ca acele rani inca nu s-au vindecat complet,dar cu siguranta ca o alta femeie care va aparea in viata mea,ma va face sa iubesc din nou.Si poate ca si eu as vrea sa intalnesc o persoana care a suferit dupa altul.Cu siguranta ea stie sa aprecieze mult mai mult prezentul si de ce nu si viitorul.Si nu imi va fi teama de nimic langa o astfel de femeie…

   Reply
  2. Victoria 15th martie 2016 at 05:21 -

   Nu suna tocmai bine. Poate daca vrei sa risti la miza mare. Suna bine ca titlu de roman, nu viata de zi cu zi. Multi traim cu asteptari din filme, romane, vise, amintiri. Un barbat care a suferit dupa alta, va avea in continuare chipul acelei persoane pe care poate il regaseste in tine. Adica preferi sa iubeasca ce a pierdut si accepti sa te oferi consolare, un hotel, clona ei- fizic/ moral, pt ca vrei sa-ti satifaci un orgoliu (crezand ca suferinta e paradisul spre maturitate) il ,,obligi” emotional sa nu te scape din vedere pt ca ,,ea” a repezentat oarecum obsesia lui. Pt ca noi avem impresia ca stim ce e suferinta. O pura obsesie hormonal deviata.

   Reply
  3. un barbat 06th martie 2016 at 21:55 -

   Sau dupa altele si nu numai ca suferinta (sunt altele mai dureroase poate, dupa ce-ai uitat esecurile sentimentale). BA, poate fi mai mult decat o sotie iubitoare.

   Da’ un barbat care e bun, cred ca ar fi iubit la fel si inainte. Sau cine stie, poate nu la fel de intens dar sigur corect. Suferinta nu schimba neaparat omul. Ii adauga unele lucruri bune in cazul de fata.

   Reply

  Leave a Reply