Aş putea alege să fiu prinţesă în castelul lui, dar eu prefer să fiu regina propriilor mele regate!

                                   Să nu te simţi atins sau rănit de cele ce urmează să spun, dragul meu, dar voi dezamăgiţi. Nu toţi! Nu întotdeauna! Dar dezamăgiţi, iar noi suferim. Eu am suferit şi poate încă mai sufăr puţin. Nu mai vreau să fiu prinţesa nimănui şi niciodată nu am vrut. La un moment dat pot rămâne singură şi cu sufletul pustiu. Pot rămâne fără iubire şi sprijin, fără ascultare şi înţelegere. 

                                   Vreau să iubesc şi să fiu iubită, dar vreau să fiu independentă. Am să-mi construiesc propriile mele regate şi îmi promit că nu voi lăsa pe nimeni să le mai distrugă, să le mai joace în picioare sau să le mai tâlhărească după bunul plac. Am să-mi construiesc propriile mele regate şi am să zăvorăsc multe uşi pe care nu le voi deschide decât pentru cel care va merita cu adevărat. 

                                   Am să cer să fiu iubită şi respectată şi înţeleasă şi alinată în clipele în care voi avea cea mai mare nevoie, dar nu voi găsi asta decât la bărbatul potrivit, la bărbatul meu, aşa că voi avea nevoie de un loc unde să mă pot respecta eu însămi, unde să mă pot asculta, înţelege şi iubi atunci când nu are cine să o facă. Îmi voi construi propriile mele regate, dar nu le vor vedea mulţi pentru că le voi construi în suflet şi nu vor fi decât puţini cei pe care îi voi lăsa să păşească acolo. 

                                   Aş putea alege să fiu prinţesă în castelul lui, dar eu prefer să fiu regina propriilor mele regate! Eu prefer să nu mai dau nimănui voie să îmi zdruncine încrederea în mine însămi. Prefer să nu mai las pe oricine să mă rănească şi să îmi lase sufletul în ruină.Prefer să rămân regină în propriul meu regat chiar şi după ce regele se va hotărî să mă lase printre aşteptări şi să plece departe de mine. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts