Aş fi sau nu aş fi…

Aş fi un gând
De mi-ai da aripi
Sau nu aş fi
Şi m-aş târî plângând.

Aş fi un vis
De mi-ai da viaţă
Sau nu aş fi
Şi aş decade în abis.

Aş fi orice
De-ai fi tu totul
Sau nu aş fi
Căci n-am de ce.

Aş fi de dragul tău
Şi tărm şi mare
Sau nu aş fi
Decât o notă-n glasul tău…

                      Cu tine aş putea fi orice mi-aş putea dori. N-ar exista nici limite de netrecut şi nici bariere care să mă împiedice. Mi-ai da aripi, putere, voinţă şi curaj să pot realiza tot ce îmi propun şi tot ce pot visa pentru că mi-ai da iubire şi asta îmi trebuie mie acum.

                     Vine o vreme în care avem nevoie de iubire ca de aer. Avem nevoie să o respirăm ca să nu murim de singurătate, iar atunci când o primim e ca şi cum am renaşte.

                     Să iubeşti e minunat. Să fii iubit e un miracol. Să ne iubim e Dumnezeiesc pentru că iubirea e ruptă din rai. Şi pe bună dreptate. E tot ce poate exista mai frumos. E tot ce ne poate împli în totalitate. E desăvârşire.

                     Să iubeşti e minunat pentru că te umple pe dinăuntru şi îţi oferă o stare de bine…o stare pur şi simplu minunată. Să fii iubit e miracol pentru că nu-mi pot imagina cum altfel dacă nu printr-un miracol poţi deveni totul pentru un alt om. Să ne iubim e Dumnezeiesc pentru că Dumnezeu ne-a lăsat să ne iubim, iar din iubirea noastră să renaştem mai departe. Şi…

Aş fi a ta
Dacă ai fi al meu
Sau nu aş fi
Dacă n-ai fi.

Aş fi cu tine
De m-ai iubi
Sau nu aş fi
Dar pe cine pot minţi?

Aş fi…

Aş fi
Sau nu aş fi
Dar tu să fii,
Căci eu încă de pe acum sunt.

Foto: We Heart It

large

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply