Ar fi al dracului de bine să înţelegi mai repede că femeia vrea să fie iubită, nu cumpărată, vrea să fie ascultată, nu ignorată… Vrea să fie vindecată, nu rănită… Şi te vrea pe tine… De asta nu îţi poate ierta absenţa.

                                   Ar fi al dracului de bine să începi să fii bărbat şi să te porţi ca atare fără să te mai laşi aşteptat, fără să mai eziţi, fără să mai amâni, fără să mai ai impresia că dacă te iubeşte nu va putea niciodată să plece, să te uite, să iubească pe altcineva. Ar trebui să îţi dai seama ce fel de femeie ai lângă tine şi să te întrebi dacă îi oferi ce merită, cât merită şi dacă o iubeşti la fel de mult cum te iubeşte ea pe tine. 

                                   Nu poţi cumpăra o femeie care are nevoie de iubire. Nu poţi suplini ceva ce îi lipseşte sufletului cu lucruri pe care le poţi cumpăra. Sufletul, în general, are nevoie de ceva pe care nu poţi pune vreodată preţ. Sufletul are nevoie de cineva care să nu dorească să pună preţ pe iubire. 

                                   Nu poţi avea pretenţia să fii iubit la nesfârşit de o femeie căreia i-ai oferit indiferenţă în loc să îi oferi ascultare atunci când avea nevoie… Nici măcar să o înţelegi nu îţi va cere pentru că ştie cât e de greu… Nici măcar ea nu se poate înţelege de multe ori…

                                   Nu ai niciun drept să răneşti o femeie care vrea doar să fie iubită şi să te iubească. O femeie care are nevoie să fii alinarea ei, nu doar unul dintre cei care o rănesc. Vrea doar să te vindece de tot ce nu a mers în trecut şi te-a făcut să suferi… Dar mai vrea să faci la fel pentru ea…

                                   Dragule, femeia te vrea pe tine. Cu defecte şi calităţi, cu zile bune şi zile proaste. Te vrea să fii, să fii tu însuţi lângă ea şi să îi dai voie să fie ea însăşi lângă tine aşa cum nu poate fi lângă nimeni altcineva. De asta femeia nu îţi va putea ierta niciodată absenţa…

                                   Ar fi al dracului de bine să înţelegi mai repede că femeia vrea să fie iubită, nu cumpărată, vrea să fie ascultată, nu ignorată… Vrea să fie vindecată, nu rănită… Şi te vrea pe tine… De asta nu îţi poate ierta absenţa. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts