Ar cam trebui să stau la rând pentru tine. Întrebări, îndoieli, regrete, răni, pansamente pentru suflet… Abia apoi tu… Şi-am să stau… Dacă am să mă conving că meriţi.

                                              Ar cam trebui să stau la rând pentru tine. Întrebări, îndoieli, regrete, răni, pansamente pentru suflet… Abia apoi tu… Şi-am să stau… Dacă am să mă conving că meriţi.

                                              Problema mea e că în ultima vreme am început să mă înşel în privinţa oamenilor. De fapt cred că m-am înşelat întotdeauna, numai că de ceva timp am început să-mi şi dau seama de asta. Problema mea e că încerc să răspund la numite întrebări până când reuşesc, apoi mă lupt cu îndoielile şi sunt atât de greu de doborât. Pe urmă mai sunt regretele care se uită al dracului de greu şi peste care nu poţi trece singur pentru că ai nevoie de certitudinile pe care ţi le oferă altcineva. După ce dai toate astea la o parte ajungi la răni şi le vezi cum încă sângerează în suflet şi nu vor să se vindece. Le faci pansamente din cuvinte, mângâieri şi strângeri puternice la piept, dar până când nu pui iubire, nu reuşeşti să vindeci nimic.

                                              Aşa am făcut. Am stat la rând pentru mulţi oameni pe care i-am iubit şi care m-au iubit atât cât au avut nevoie de mine ca să se vindece, iar după ce s-au vindecat au plecat. Trecuse greul pentru mine. Urma greul pentru ei, căci eu obosisem şi aveam nevoie de un răgaz, de iubire, de linişte. Lor le-a fost greu să-mi ofere acel răgaz, dar ,,c’est la vie”… Oamenii vin şi pleacă. Trebuie să ne obişnuim cu ideea. 

                                              Dacă am să mă conving că meriţi, am să stau la rând pentru tine. Şi sunt destul de sigură că am să o fac indiferent dacă meriţi sau nu. Sunt acel gen de femeie care se îndrăgosteşte de sufletele rănite care tânjesc după alinare. Sunt în acelaşi timp şi acel gen de femeie care rămâne singură după ce vindecă un suflet. M-am obişnuit. Stai liniştit, am să fiu bine. Eu mă vindec singură. Poţi pleca!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply