Apreciază loialitatea. E foarte greu de găsit.

                      În zilele noastre nu e greu să întâlnești oameni, să te apropii de ei, să îi iubești, să te iubească și să formați pentru o vreme un întreg. Nu e greu deloc. Cu adevărat greu este să găsești pe cineva care să fie loial pentru că loialitatea a ajuns să fie un lux… Din nefericire. 

                      Nu mai știm să ne ține de cuvânt, nu ne mai respectăm promisiunile. Nu mai știm că a iubi și a rămâne presupune să iubim și să rămânem atât la bine cât și la rău. Mai ales la rău. Sau nu mai vrem să știm. Și ne înstrăinăm unii de alții după ce ne-am găsit, ne-am apropiat, ne-am iubit și am format ceva cu puțin peste puterile noastre de înțelegere. Pentru că nu mai știm să fim loiali. 

                      Ne părăsim unii pe alții pentru oameni mai ieftini care nu ne sortiți doar pentru că putem, din curiozitate. Credem că ceea ce nu cunoaștem încă ascunde comori mai mari și secrete mai frumoase. Nu e întotdeauna așa. De fapt, de cele mai multe ori nu e așa. 

                      Nu mai suntem loiali pentru că am uitat cum e să fim statornici și sinceri. Am uitat ce înseamnă încrederea și nu mai suntem oameni de cuvânt. Nu mai suntem absolut deloc. Nu toți… Sau toți, doar că numai în anumite momente și doar cu anumiți oameni. 

                      Apreciază loialitatea. E foarte greu de găsit. Și îți va fi, de-a lungul timpului, un singur om loial în toate privințele și la fiecare pas. Acela care îți va rămâne alături indiferent dacă va fi bine sau rău, indiferent dacă vei merita sau nu să fii iubită. 

                      Apreciază loialitatea, e unul dintre cele mai frumoase lucruri, în sensul nematerial, pe care ți-l poate oferi cineva. 

Foto: Priscilla Du Preez

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts