Aminteşte-ţi să iubeşti, să strângi în braţe, să aduni amintiri, să zâmbeşti şi mai aminteşte-ţi încă o dată să iubeşti.

                                       Aminteşte-ţi să iubeşti căci nu cu indiferenţă îţi vei umple inima. Nu singurătatea te va alina, nu perna îţi va spune noapte bună la sfârşitul zilei. Aminteşte-ţi să iubeşti pentru că te-ai născut din iubire, ai crescut cu iubire şi e de datoria ta să oferi tot iubire înapoi. Dar nu iubi ca să primeşti iubire la schimb, iubeşte pentru că aşa simţi. Aminteşte-ţi să iubeşti.

                                      Aminteşte-ţi să strângi în braţe cea cee iubeşti pentru că ştii deja că singurătatea e rece şi a vrut să-ţi îngheţe şi ţie sufletul, pentru că alinare mai bună ca îmbrăţişarea celui iubit nu există. Aminteşte-ţi să strângi în braţe ce iubeşti pentru că atunci îţi odihneşti sufletul şi simţi cum ţi se umple toată inima de viaţă.

                                     Aminteşte-ţi să aduni amintiri cu cel pe care îl strângi în braţe ca să ai ce să vezi când vei privi înapoi peste ani, ca să poţi spune că eşti bogată, poate chiar mai bogată decât mulţi oameni. Aminteşte-ţi să aduni amintiri cu cel pe care îl strângi în braţe şi să le îmbrăţişezi şi pe ele căci va veni o vreme, peste foarte mulţi ani, când vei trăi din amintiri frumoase sau vei trăi prin ele.

                                     Aminteşte-ţi să zâmbeşti sincer. Dacă le vinzi celor din jur zâmbete care ascund mai multe lacrimi decât fericire nu rezolvi nimic, doar îţi îngreunezi sufletul. Aminteşte-ţi să-i zâmbeşti celui care te iubeşte, căci aşa îşi va da seama ce te doare fără ca tu să vrei să-i spui. Aminteşte-ţi să zâmbeşti pentru că îl vei recuceri în fiecare zi cu zâmbetul tău, pentru că te face mai frumoasă, pentru că e cel mai strălucitor accesoriu al tău şi pentru că îţi va aminti la rândul său că tu trebuie să fii fericită, draga mea.

                                     Şi mai aminteşte-ţi încă o dată să iubeşti.

Foto: We Heart It

large (64)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply