Amăgeşte-te! Spune-mi că nu pierzi timp cu iubirea. Am să te contrazic. Îţi voi spune că iubirea nu-şi pierde timpul cu tine.

                                            Amăgeşte-te! Spune-mi că nu pierzi timp cu iubirea. Am să te contrazic. Îţi voi spune că iubirea nu-şi pierde timpul cu tine. Nu poţi să negi ceva ce ai în suflet. Nu poţi să spui că tu nu simţi, când de fapt nu eşti decât simţire. Dar poţi să spui că nu e demn de tine un sentiment care te ocoleşte, poţi să spui că nu ai nevoie de ceva ce nu poţi obţine. Poţi să întorci totul în favoarea ta încercând să minţi şi să te minţi, dar nu vei reuşi. 

                                            Am să te contrazic! Îţi voi spune că iubirea nu-şi pierde timpul cu tine. Nu primeşti nimic degeaba şi mai ales nu primeşti nimic dacă nu ştii să apreciezi ceea ce ai, aşa că mai e nevoie să îţi şi doreşti iubirea. Mereu am fost de părere că dacă ne dorim ceva cu adevărat, începem să ne aducem mai aproape acel ceva chiar şi cu ajutorul gândurilor. Viaţa mi-a demonstrat că e aşa şi nu mai am putere să o contrazic.

                                            Eu sunt un om care iubeşte mult şi sunt conştientă că oricine merită iubire, dar că oricine are datoria de a iubi la rândul său pentru că oameni egoişti sunt oameni răi. Atunci când eşti egoist doar accepţi iubire, fără să mai dai înapoi, iar când faci asta răneşti sufletul celui care oferă… Rănind, te transformi într-un om rău. Nu rău pentru toţi, rău pentru cel care ar putea să conteze cel mai mult, cel care te iubeşte.

                                            Poţi să îmi spui că nu am dreptate şi că nu are nimeni datoria să iubească. Să fie oare aşa? Eu cred că nu, din moment ce sunt atâţia impostori sentimentali printre noi. Din moment ce ei amăgesc pentru a primi iubire, nu pentru a nu răni. Ei nu au obligaţia să iubească pentru a fi oameni buni? Poţi să-mi spui orice şi la rândul meu spune tot ce vreau, cuvintele nu pot schimba nimic. Pot doar descrie, pot înălţa şi pot doborî… Dar nu ştiu cât pot ele să schimbe un om. 

                                            Dar amăgeşte-te!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply