Am zile în care obosesc să mai pretind că sunt bine, că nimic nu mă poate răni și că nimeni nu îmi lipsește. Am zile în care obosesc să mai ascund că mi-e dor și că nu pot fi în permanență puternică… Am zile în care pur și simplu vreau să nu îmi mai pese de nimic și de nimeni. 

                                 E omenesc să fii trist și să obosești, de tot și de toate. E firesc să încerci să ascunzi ce se află de fapt în sufletul tău pentru că de fiecare dată când i-ai lăsat pe ceilalți să îți afle slăbiciunile, le-au folosit împotriva ta și te-au mai trântit încă o dată la pământ pentru că le păsa mai mult de ei înșiși decât de tine. 

                                 Dar sunt zile în care, mai mult ca oricând, îți dorești să te așezi la poalele acelor munți pe care voiai să îi muți din loc. Sunt zile în care totul pare prea măreț, iar pe tine nu te mai sperie acea măreție, te face doar să te bucuri de umbra ei care te poate ascunde pentru o vreme… 

                                 Eu… Am zile în care obosesc să mai pretind că sunt bine, că nimic nu mă poate răni și că nimeni nu îmi lipsește. Am zile în care obosesc să mai ascund că mi-e dor și că nu pot fi în permanență puternică… Am zile în care pur și simplu vreau să nu îmi mai pese de nimic și de nimeni. Am zile în care îmi trebuie doar o carte în care să mă regăsesc și care să îmi dea destulă putere să o iau a doua zi de la capăt, de parcă nu aș fi obosit niciodată. 

                                 Cu toții avem astfel de zile și e firesc să obosim pentru că sufletele noastre, prin oricâte ar fi trecut și oricât de puternice ar fi, au momente în care trebuie să se liniștească, la fel cum noi avem nevoie să ne odihnim. 

                                 Când simți că ai o astfel de zi, nu încerca să tragi de tine, să te minți că nu ai voie să obosești… Acordă-ți timp și liniștește-te. Va fi bine!

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts