Am să-ţi spun într-o seară, la un pahar de vin când am să-ţi vin în suflet: ,,Dragul meu, dacă vrei să îmbătrânim împreună, atunci trebuie să răbdăm multe, să iertăm mult, să avem răbdare şi să fim sinceri. Iubirea e foarte frumoasă, dar durează o veşnicie numai pentru cei care sunt dispuşi să lupte pentru ea. Dacă vrei să fie uşor, atunci tu nu vrei iubire.”

                                    Am să-ţi spun într-o seară, la un pahar de vin când am să-ţi vin în suflet:

                                    ,,Dragul meu, dacă vrei să îmbătrânim împreună, atunci trebuie să răbdăm multe, să iertăm mult, să avem răbdare şi să fim sinceri. Iubirea e foarte frumoasă, dar durează o veşnicie numai pentru cei care sunt dispuşi să lupte pentru ea. Dacă vrei să fie uşor, atunci tu nu vrei iubire. Viaţa ne învaţă că trebuie să luptăm pentru ceea ce ne dorim, iar dacă nu suntem dispuşi să luptăm, înseamnă că nu ne dorim atât de mult acel ceva… 

                                    În iubire e la fel pentru că nu reuşesc să rămână împreună pentru totdeauna decât acei oameni care luptă unul pentru celălalt. Sunt unii care se mint crezând că dacă doar unul din doi luptă pentru o relaţie, acea relaţie va funcţiona, dar sufletele obosesc, la fel ca oamenii care le păstrează în piept. Când sufletul oboseşte şi nu are în braţele cui să se odihnească, se închide între pereţii de sticlă ai suferinţei ce încă îi dă celuilalt voie celuilalt să îl aibă aproape, dar niciodată destul de aproape, la fel ca înainte. Apoi sufletul pleacă de lângă acel om care nu i-a dat voie să odihnească şi în cele din urmă pleci şi tu pentru că acolo unde nu mai găseşti iubire nu mai ai ce să cauţi… Nu mai e nimic de găsit…

                                    Dragul meu, noi va trebui să luptăm mult, atât cu noi înşine uneori, dar de cele mai multe ori cu ceilalţi, cu viaţa, cu tot ce va dori să ne despartă… Şi vor fi destule ai să vezi. Fericirea ne va umple sufletele şi ne va oferi motive să continuăm să ne iubim, dar asta doar dacă vom fi sinceri şi dispuşi să trecem peste toate împreună, ţinându-ne de mână, în gând şi în suflet.”

                                    Am să-ţi spun multe, dragule, dar am să vreau să îţi demonstrez şi mai multe căci vorbele fără fapte nu valorează nimic. Şi am să vreau să faci la fel pentru că iubirea e un drum pentru doi pe care vom obosi împreună, ne vom aştepta când va fi nevoie şi ne vom ajuta reciproc… Şi vom îmbătrâni împreună dacă vom vrea asta amândoi, ai să vezi. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts