,,Am plecat după mai bine, dar n-am găsit. Să ştii că m-aş întoarce înapoi dacă n-aş şti că eşti mai fericită fără mine. Să ştii că n-aş mai pleca. Să ştii că nu găseşti niciodată mai bine ca în braţele omului care te iubeşte.” Scrisoare pentru femeia care mi-a făcut cel mai mult bine… de la cel care i-a făcut cel mai mult rău.

                                           ,,Am plecat după mai bine, dar n-am găsit. Plecasem crezând că va fi mai bine la ea, eram în săptămânile alea de miere şi apoi au urmat lunile alea de… Şi am fost al dracu de ambiţios. Mă gândeam aşa, în sinea mea, că n-oi fi tu cea mai bună femeie de pe Pământ şi chiar nu eşti, dar poate eşti cea mai bună femeie pentru mine. M-am ambiţionat să nu te sun, să nu-ţi scriu, să nu te caut. Poate pentru că atunci m-ai fi putut ierta, iar eu am prostul obicei de a aştepta până când e deja prea târziu. 

                                           Eram dator să încerc şi cu altele că doar nu se terminaseră femeile la tine. Şi am încercat. Şi ele nu erau ca tine. Nu mă înţelegeau la fel ca tine. Nu mă tolerau la fel ca tine. Femeie, eu m-am obişnuit să fiu iubit aşa cum mă iubeai tu, cel mai frumos, iar acum nu mai las pe nimeni să mă iubească pentru că nimeni nu iubeşte aşa cum o făceai tu. 

                                           Să ştii că m-aş întoarce înapoi dacă n-aş şti că eşti mai fericită fără mine. Să ştii că n-aş mai pleca. Acum mi-am dat şi eu seama că e o prostie să laşi omul drag pentru altcineva, pentru acel cineva care nu te face la fel de fericit, dar te atrage mai mult şi pentru mai puţin timp. E o prostie să pleci doar pentru că eşti sigur că vei avea la cine să te întorci. Viaţa e parşivă… S-ar putea să nu mai ai la cine să te întorci pentru că nimic nu e cu adevărat sigur în viaţă. 

                                           Să ştii că nu găseşti niciodată mai bine ca în braţele omului care te iubeşte. E o lecţie pe care am învăţat-o din prostie şi pe care aş vrea s-o ştii de la mine, ca să nu mai fie nevoie să faci şi tu aceleaşi greşeli pe care le-am făcut eu. Să ştii că m-aş întoarce şi acum, dar ştiu că ţi s-a răcit sufletul pentru mine, la fel şi gândurile, ţi s-au răcit şi braţele acelea calde care mi-erau acasă. Să ştii că încă mi-eşti o lecţie frumoasă. Îţi spun asta ţie,  femeia care mi-a făcut cel mai mult bine. Ţi-o spun eu, bărbatul care ţi-a făcut cel mai mult rău.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENTS (329)

  1. Marius Galati 08th iunie 2016 at 22:15 -

   foarte frumos 🙁 miss u gogo

   Reply
  2. Anton 31st mai 2016 at 20:58 -

   Cum adica nu erai cea mai buna femeie de pe Pamant?

   Reply

  Leave a Reply