Am învățat să fiu puternică pentru că nu am fost fericită. Iar când am început să fiu fericită mi-am dat seama că și pentru a trăi fericirea trebuia să fiu puternică. O viață fericită nu înseamnă doar momente frumoase, înseamnă și o mulțime de zile în care trebuie să fii puternică pentru cei dragi, în care e nevoie să uiți ce te doare pe tine pentru a-i vindeca pe ei.

                                 Știi… Sunt momente în viață în care pur și simplu stai pe loc. Te lasă în urmă toți cei pe care îi iubeai sau alegi să îi părăsești pe cei care îți dovedesc, rănindu-te, că nu te mai iubesc. Te doare sufletul și vrei doar să  găsești un loc în care să rămâi singură și să te vindeci. Vrei doar ca cei cărora nu le pasă cu adevărat să îți lase timpul necesar pentru a te vindeca. Atunci când nu mai ai motive să fii fericită, înveți să fii puternică. Atunci când crezi că nu te mai iubește nimeni, începi să te iubești pe tine însăți. Atunci când îți dai seama că în unele momente e totul prea greu, prea dur și prea aspru cu tine, realizezi că ești doar obosită, că ai nevoie de odihnă și că nu e nimic rău în a mai lua o pauză de la toate greutățile vieții. Nu înseamnă că refuzi să le înfrunți, înseamnă doar că ești doar un om la fel ca toți ceilalți și că, uneori, ai nevoie de odihnă, mai ales pentru suflet. 

                                 Am învățat să fiu puternică pentru că nu am fost fericită. Iar când am început să fiu fericită mi-am dat seama că și pentru a trăi fericirea trebuia să fiu puternică. O viață fericită nu înseamnă doar momente frumoase, înseamnă și o mulțime de zile în care trebuie să fii puternică pentru cei dragi, în care e nevoie să uiți ce te doare pe tine pentru a-i vindeca pe ei. O viață fericită nu înseamnă doar reușite și oameni care te iubesc sincer întotdeauna, ci și acele lecții importante pe care le înveți din eșecuri și ambiția de a le depăși pentru a descoperi noi provocări. Înseamnă și acei oameni care te rănesc pentru a te învăța că meriți mai mult și pentru a te determina să nu te mulțumești cu jumătăți de măsură, ci doar cu acel om care te va iubi sincer și necondiționat. În viață ai nevoie să fii puternică pentru că nu știi niciodată când oamenii pe care credeai că te poți baza vor alege să plece și nu poți știi niciodată când cei dragi vor avea nevoie să îi sprijini. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts