Am impresia că femeile aşteaptă prea mult de la bărbaţi: să le asculte, să le înţeleagă, să le iubească. Am impresia că bărbaţii aşteaptă prea puţin de la femei: Să vorbească puţin, să aibă păreri puţine, să facă puţin prea mult sex.

                                              Am impresia că femeile aşteaptă prea mult de la bărbaţi: să le asculte, să le înţeleagă, să le iubească. Am impresia că bărbaţii aşteaptă prea puţin de la femei: să vorbească puţin, să aibă păreri puţine, să facă puţin prea mult sex.

                                              Cum se face că ne căutăm până ajungem la disperare, că ne ducem dorul fără să ne cunoaştem măcăr şi că vrem să fim diferiţi, căci opuşii se atrag, iar atunci când ne găsim, disperăm de nervi şi am prefera să ne ducem dorul pentru că, diferiţi fiind, nu ne atragem deloc, ba chiar ne respingem?

                                              Uneori chiar mă întreb dacă noi, femeile, cerem prea mult. Îi acuzăm că nu sunt capabili să ofere, dar e imposibil să oferi ceva nu posezi, aşa-i? Dacă nu poţi să asculţi, ignori pentru că pur şi simplu nu poţi. Dacă nu poţi să înţelegi, atunci pretinzi că nu ai ce, că nu e nimic de înţeles şi că totul e doar în imaginaţia ei… Totul pentru că pur şi simplu nu poţi înţelege. Dacă nu poţi iubi, pentru o vreme te prefaci că poţi, dar rămân goluri pe care nu le poţi umple cu nimic în afară de iubire, dar tu pur şi simplu nu poţi iubi.

                                              Când ţi-e imposibil să tinzi spre cât mai mult şi tot mai frumos, te limitezi la puţin, la atât cât îţi permiţi să vrei… Vrei să vorbească puţin, nu cumva să te cicălească prea mult, doar vrei ca ea să fie femeia ideală. Vrei să aibă păreri puţine pentru că oricum cele mai bune sunt ale tale, iar deciziile îţi apaţin numai şi numai ţie. Vrei să facă puţin mai mult sex, doar nu ai scutit-o de timp pierdut degeaba.

                                              Nu veţi şti niciodată cât de dezamăgiţi aţi fi de voi dacă aţi fi femei şi aţi avea aşteptările unei femei măcar pentru o zi. Dar mi-ar plăcea să ştiţi.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply