Am fost odată ca niciodată…noi… Suntem acum ca altădată…doar eu…doar tu…

                                    Împreunaţi ca două file într-o carte am fost odată ca niciodată… noi. Iubirea nu e vreo mare taină. Nu ascunde nimic pentru că oferă totul încă de la început. Iubirea nu poţi s-o cauţi, poţi doar s-o găseşti sau s-o laşi să te găsească. Iubirea nu are chip, dar are un zâmbet fermecător. Iubirea…

                                    Dragul meu, tu ai crezut că pot ierta orice şi că te iubesc prea mult ca să pot pleca, dar te-ai înşelat. Ar fi trebuit să ştii că o femeie suferă mai mult atunci când aşteaptă o iubire care întârzie să apară, decât atunci când renunţă la ceea ce iubeşte. Ar fi trebuit să ştii că o femeie poate ierta multe, dar nu şi indiferenţa. Ar fi trebuit să ştii că dacă plec nu mă voi mai întoarce niciodată.

                                    Şi dacă nu ai ştiu, atunci ai aflat, dar cred că ţi-ai fi dorit să se întâmple înainte să fie prea târziu. Acum viaţa nu se mai poate trăi cu mine, se poate doar fără.

                                    Uneori m-am întrebat dacă m-aş putea întoarce… şi aş putea. Aş da ascultare chemărilor tale, dar la ce bun? Nu mai pot ignora un trecut care stigă mai tare decât aceste chemări că nu s-ar mai alege nimic frumos. După ce ai rupt o filă dintr-o carte n-o poţi lipi la loc şi apoi să speri că totul va fi la fel ca înainte pentru că nu va fi. 

                                    Acum suntem eu şi tu, nu mai suntem noi. Şi poate vei învăţa că o femeia va putea să fie fericită chiar dacă bărbatul pe care l-a iubit din tot sufletul i-a oferit mai multă indiferenţă decât iubire… dar abia după ce alege să plece şi să îi lase toată iubirea pe masa din sufragerie înainte să plece.

                                   Am fost odată ca niciodată împreunaţi ca două file într-o carte… noi… Suntem acum ca altădată…doar eu… doar tu… 

Foto: We Heart It

ros_woman_frauen_black_and_white_photography_lar

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Am fost odată noi..acum suntem ca altădată; doar eu, doar tu.. Mi-e dor de ea, chiar dacă mai tot timpul sunt în preajma ei. Mi-e dor de ea cum era cand eram „noi”..

 • COMMENT (1)

  1. Indragostitul de absolut 23rd august 2015 at 01:18 -

   Am fost odată noi..acum suntem ca altădată; doar eu, doar tu.. Mi-e dor de ea, chiar dacă mai tot timpul sunt în preajma ei. Mi-e dor de ea cum era cand eram „noi”..

   Reply

  Leave a Reply