Am eu aşa o impresie că fericirea nu poartă costum, nu are maşină de fiţe şi nici nu face cadouri scumpe. Am eu aşa o presimţire că fericirea are doi ochi blânzi pe care abia aştepţi să-i revezi, buze moi care sărută şi îţi spun cuvinte frumoase, două palme care te mângâie pe obraz, te ating în suflet şi îţi trezesc fiori pe spate

                                  Am eu aşa o impresie că fericirea nu poartă costum, nu are maşină de fiţe şi nici nu face cadouri scumpe. Am eu aşa o presimţire că fericirea are doi ochi blânzi pe care abia aştepţi să-i revezi, buze moi care sărută şi îţi spun cuvinte frumoase, două palme care te mângâie pe obraz, te ating în suflet şi îţi trezesc fiori pe spate.

                                  S-ar putea să mă înşel, dar fericirea are, cel mai adesea, chipul unui om. Femeia rănită învaţă să fie fericită şi singură, dar fericirea ei nu are niciun chip pentru că ea învaţă să fie fericită pentru a-şi demonstra că se poate, pentru a uita şi pentru a ierta. Ea învaţă să fie fericită pentru că ştie că merită, pentru că ştie că cineva n-a fost destul de capabil încât să o facă fericită. Dar poate că viaţa ne scoate uneori din suflet oamenii nepotriviţi doar pentru că noi suntem prea îndrăgostiţi ca să îi lăsăm să ne scape sau să le scăpăm. Poate că viaţa e o doamnă atât de bătrână încât ştie ea mai bine decât noi când e momentul să învăţăm că putem trăi pe cont propriu şi când e momentul să ne lase să trăim alături de cel pe care îl iubim. 

                                  Totuşi eu cred că atunci când suntem pregătiţi, cu adevărat pregătiţi, găsim iubirea la cine ne-am aştepta mai puţin, iar acel cineva are exact chipul fericirii pe care o căutam de atâta vreme şi cu atâta sete. Se întâmplă să ne încăpăţânăm să căutăm iubirea foarte departe şi să nu avem şanse să o găsim, iar reîntorşi acasă, oboşiţi, să o găsim aşteptându-ne. Uneori fericirea e chiar lângă noi, poartă chipul unui om care ne priveşte cu drag şi ne poartă în inimă o iubire, în suflet un dor, în taină o întreagă viaţă de om plină de fericire. Fericire nu are marcă, nu e cadou, nu are aspect, dar e frumoasă. fericirea e o stare pe care o simţi numai alături de omul potrivit. Fericirea are doi ochi în care te vezi perfectă.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • Dama de trefla,de ce barbatii nu mai iubesc sufletul unei femei,un suflet tocit de durere,dar inca plin de iubire,mereu gata pregatit sa ofere tot? De ce barbatii isi bat joc ? De ce nu mai vor familie,de ce nu mai vor pe cineva alaturi, acel ,,cineva,, sa fie mereu doar o pesoana ? De ce ? 🙁 Oare vreodata in viata asta voi obtine un raspuns pentru toate intrebarile astea ? 🙁

 • @Andreea, draga mea. Eu sunt barbat si as putea sa te intreb acelasi lucru, de ce majoritatea femeilor nu mai vor familie, acel cineva sa le fie alaturi sa le ofere tot ce au nevoie, incredere, siguranta, iubire si tot ce au nevoie. De ce alearga mereu din fantezie in fantezie sperand sa-l gaseasca pe „acel barbat special si perfect” ?! Perfect nu exista nici de o parte nici de alta, exista in schimb compatibil.. Iar de acolo inainte este doar munca si depasirea blocajelor individuale si a celor comune.
  Barbatii adevarati binenteles, cauta femei adevarate…specie rara deopotriva!

 • COMMENTS (2)

  1. herwin 12th august 2019 at 11:32 -

   numpang post admin

   situs qq online terpercaya

   TarotQQ minimal deposit

   25ribu

   Situs Togel Online dengan

   pasaran terlengkap dan terpercaya pasti bayar cuma di Folbeta

   Reply
  2. Andreea 10th septembrie 2016 at 18:51 -

   Dama de trefla,de ce barbatii nu mai iubesc sufletul unei femei,un suflet tocit de durere,dar inca plin de iubire,mereu gata pregatit sa ofere tot? De ce barbatii isi bat joc ? De ce nu mai vor familie,de ce nu mai vor pe cineva alaturi, acel ,,cineva,, sa fie mereu doar o pesoana ? De ce ? 🙁 Oare vreodata in viata asta voi obtine un raspuns pentru toate intrebarile astea ? 🙁

   Reply
   • Serje 09th noiembrie 2016 at 21:38

    @Andreea, draga mea. Eu sunt barbat si as putea sa te intreb acelasi lucru, de ce majoritatea femeilor nu mai vor familie, acel cineva sa le fie alaturi sa le ofere tot ce au nevoie, incredere, siguranta, iubire si tot ce au nevoie. De ce alearga mereu din fantezie in fantezie sperand sa-l gaseasca pe „acel barbat special si perfect” ?! Perfect nu exista nici de o parte nici de alta, exista in schimb compatibil.. Iar de acolo inainte este doar munca si depasirea blocajelor individuale si a celor comune.
    Barbatii adevarati binenteles, cauta femei adevarate…specie rara deopotriva!

    Reply

  Leave a Reply