Am două mari defecte: Nu pot fi minţită şi nu ştiu să mint. Pentru mine iubirea ori se găseşte, ori nu mă găsesc eu acolo unde nu e ea.

                                      Am două mari defecte: Nu pot fi minţită şi nu ştiu să mint. Pentru mine iubirea ori se găseşte, ori nu mă găsesc eu acolo unde nu e ea. 

                                      Nu pot fi minţită! Am învăţat să mă feresc de minciunile celor din jur, am învăţat să caut caut oameni în care pot avea încredere, am fost obligată să renunţ la naivitate din când în când pentru că cei din jur se gândesc numai la ei, la propriul bine şi nu se dau în lături de la a răni alte persoane. 

                                      Nu ştiu să mint! Naiva din mine încă are mare grijă de principiile care n-au ajutat să fiu cea de azi şi chiar dacă sinceritatea nu mi-a fost întotdeauna cel mai bun aliat, am preferat să am de pierdut cu sufletul împăcat, decât să ştiu că am câştigat îngreunându-l cu diferite învinuiri pe care mi le-aş fi adus singură.

                                      Pentru mine iubirea ori se găseşte, ori nu mă găsesc eu acolo unde nu e ea. Dacă vrei să scapi de mine, minte-mă frumos, minte-mă des sau minte-mă o singură dată, dar bine şi mă vei privi cum îmi fac bagajul să plec din viaţa ta pentru că acolo unde nu e iubire, nici eu sunt. Nu pot trăi în minciună, nu sunt adepta minciunilor şi drept dovadă nu pot să mint.

                                      Sunt genul de om care ascultă, priveşte, e atent şi analizează totul. Îmi rezerv dreptul de a pleca fără să mai dau explicaţii dacă apar semne că începi să minţi peste limita bunului-simţ.

                                      Aviz celor familiarizaţi cu minciunile în iubire: O femeie nu caută fantastic, ireal sau superlativ, ea vrea ceva normal, liniştit, real, în primul rând real… Vrea pe cineva care să o ajute să se redescopere aşa cum nu credea că poate fi, nu vrea pe cineva care să pretindă că este ceva ce nu va fi niciodată. 

                                      Nu caut pe cineva perfect pentru că nici eu nu sunt perfectă! Am două mai mari defecte… Sau două mari calităţi!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply