Am cunoscut sute de oameni într-unul singur şi au fost cazuri în care n-am reuşit să găsesc un singur om printre câteva sute de… nu ştiu cum să-i numesc.

                                 Am cunoscut sute de oameni într-unul singur şi au fost cazuri în care n-am reuşit să găsesc un singur om printre câteva sute de… nu ştiu cum să-i numesc.

                                De la fiecare am învăţat câte ceva. De la unii am învăţat să iubesc fără să aştept nimic în schimb pentru că acesta este singurul mod de a iubi cu adevărat. De la alţii am învăţat că uneori e bine să nu-ţi pese. Nu oricine merită afecţiune şi încredere dăruite fără un fundament, deşi nu cred că eu pot spune că mi-am învăţat această lecţie încă. Şi în general, noi, cei care oferim suflet fără să stăm pe gânduri nu putem învăţa această lecţie foarte uşor. Ar însemna să ne schimbăm, iar oamenii nu se schimbă decât foarte greu şi foarte puţin, sau deloc.

                                Câţi locuitori suntem pe Pământ? Aproximativ şapte miliarde, aşa-i? Şi dacă suntem atât de mulţi locuitori pe planeta asta, unde sunt toţi oamenii? Eu una nu prea îi văd.

                                Când te-ai oprit ultima dată din treburile tale extrem de importante pentru a ajuta pe altcineva cu o problemă insignifiantă pentru tine, dar extrem de importantă pentru el?

                               Când te-ai bucurat ultima dată de soare, de stele, de flori, de verdele cald al ierbii? Când te-ai oprit ultima dată ca să respiri o gură de viaţă, nu doar una de aer?

                              Când vorbeşti, simţi ceea ce spui sau spui ceea ce simţi?

                              Dacă ai avea şansa să îţi vezi toate dorinţele împlinite, ţi-ai da uitării trecutul?

                              Crezi că există ceva pentru care să merite să mori?

                               Răspunde-ţi la aceste întrebări şi ai să afli dacă mai eşti om sau te-ai pierdut printre ceilalţi…

                               Eu… Am cunoscut sute de oameni într-unul singur şi au fost cazuri în care n-am reuşit să găsesc un singur om printre câteva sute de… nu ştiu cum să-i numesc…

Foto: We Heart It

large (32)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply