Am ales să le ofer încă o dată oamenilor şansa de a mă surprinde într-un mod frumos sau ocazia de a mă răni din nou. Am impresia că încep să fiu imună la dezamăgiri, dar chiar şi aşa, ele tot ard în adâncul sufletului şi nu îmi dau pace.

                                        Am avut parte de atât de mulţi oameni care m-au dezamăgit în viaţă, atât de mulţi încât am ajuns să mă tem de cei sinceri. I-am crezut falşi şi am avut impresia că sunt la fel ca ceilalţi, dar nu. Nu toţi oameni sunt la fel, nu toţi mint şi nu toţi vor doar să rănească. 

                                        Partea mai puţin frumoasă a lucrurilor e că trebuie să avem încredere în toţi pentru a-i găsi pe cei care ne merită încrederea, deşi suntem supuşi ricului de a fi distruşi pe interior. Însă dacă nu am avea încredere în nimeni, cred că ne-am transforma şi noi în oameni egoişti care îşi vor doar propriul bine.

                                        Am încetat să mai condamn pe cineva pentru egoism sau indiferenţă din moment ce mi-am dat seama că eram pe punctul de a deveni eu însămi egoistă şi indiferentă. Dragostea neîmplinită ne poate schimba. Dezamăgirile. Minciunile. Făţărnicia. Răutatea. Toate astea ne pot schimba, dar numai dacă le dăm voie. Pot împietri o inimă şi pot pustii un suflet, dar repet, numai dacă le dăm voie.

                                        Eu am ales să nu le dau voie. Am ales să le ofer încă o dată oamenilor şansa de a mă surprinde într-un mod frumos sau ocazia de a mă răni din nou. Am impresia că încep să fiu imună la dezamăgiri, dar chiar şi aşa, ele tot ard în adâncul sufletului şi nu îmi dau pace. 

                                        Dar mă simt un om bun de fiecare dată când refuz să mă gândesc doar la mine, mă simt umană de fiecare dată când sunt rănită şi mă doare inima în piept din cauza dezamăgirii, mă simt mai puternică de fiecare dată când reuşesc să merg mai departe de una singură. Oare ceilalţi se simt buni, oameni sau puternici vreodată?

                                        Eu am ales să nu mă schimb şi nu am vrut să devin aşa cum poate m-ar fi vrut toţi cei jur. Tu ce ai ales?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply