Ai nevoie de un om care să îţi înţeleagă zbuciumul, patimile şi neliniştea. Ai nevoie de un om care să te ia cu tot cu trecut şi păcate. Ai nevoie de un om care să citească în sufletul tău cât eşti de minunată, fragilă şi specială, fără ca totuşi să ţi-l deschizi înainte să îţi demonstreze că merită.

                                 Poate, ai dezastru în suflet şi încă mai laşi acolo furtuni nebune să îşi facă de cap, să te rupă în bucăţi şi să nu îţi dea pace deloc. Dar nu lăsa pe oricine acolo, nu toţi sunt destul de curajoşi încât să iubească un suflet ca al tău. Nu toţi sunt destul de iscusiţi încât să liniştească potopul pe care nici măcar tu nu îl mai poţi stăpâni.

                                 Poate, acolo în inima ta crezi că e deja prea târziu, iar ţie îţi este teamă de întuneric. Dar eşti puternică. Tu nu strigi după ajutor, nu fugi după scăpare şi nu te agăţi de orice străin rugându-l să se aşeze lângă tine pentru a aştepta amândoi să se facă lumină. Tu ai nevoie de cineva care să facă lumină, de un bărbat care să vină fără să îl chemi şi care să te iubească fără să îi ceri. 

                                 Poate, nu te mai recunoşti nici pe tine însăţi într-o mare de străini reci şi goi care au uitat să mai fie oameni, care au uitat să se întoarcă, deşi au promis că o vor face, iar tu i-ai aşteptat, naivă fiind. Dar nu te îndepărta sub nicio formă de toţi. Există oameni care te pot ajuta să te regăseşti pe tine însăţi aşa cum nu credeai niciodată că poţi fi. Mai bună. Mai frumoasă. Mai fericită. Doar ai răbdare. 

                                 Ai nevoie de un om care să îţi înţeleagă zbuciumul, patimile şi neliniştea. Ai nevoie de un om care să te ia cu tot cu trecut şi păcate. Ai nevoie de un om care să citească în sufletul tău cât eşti de minunată, fragilă şi specială, fără ca totuşi să ţi-l deschizi înainte să îţi demonstreze că merită. Nu alerga după oricine şi nu mai pierde vremea cu oameni care vor doar să te ţină pe loc, deşi nu au de gând să meargă nicăieri alături de tine. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts