Ai încredere în tine! E cel mai bun sfat pentru cineva care nu mai poate avea încredere în altcineva. Atunci când toţi te părăsesc, înţelege că singurătatea poate fi o binecuvântare, nu un blestem. Îţi oferă şansa de a afla cine e lângă tine şi cine nu… Îţi oferă ocazia să te cunoşti mai bine pe tine însăţi.

                             Ai încredere că va fi bine, chiar dacă acum nu e. Avem nevoie să trăim şi momente mai puţin plăcute pentru a le putea aprecia pe cele cu adevărat frumoase. Avem nevoie să fim dezamăgiţi pentru a avea grijă de cei care nu ne rănesc. Avem nevoie să înţelegem că, dacă suntem destul de puternice, de hotărâte şi de ambiţioase, putem depăşi orice obstacol, putem face faţă oricărei greutăţi… Putem trece chiar şi peste singurătate. Nu e atât de rea pe cât am crede că e.

                             De multe ori, singurătatea e necesară. Mai bine să fim singure o vreme decât să ne aflăm în relaţii nepotrivite, alături de oameni care nu ne iubesc cu adevărat. Mai bine să fim singure decât să ne întrebăm dacă oamenii alături de care trăim ne iubesc sau nu mai e aşa cum am visat mereu că va fi. Şi… Cred că e mai bine să fim singure şi pentru noi. Avem nevoie de asta uneori. După furtuni, după războaie interioare. Avem nevoie să fie linişte şi să ne revenim, să ne odihnim, să ne dăm seama că s-a încheiat, dar că viaţa nu ne va da niciodată pace. Ne va ţine mereu în avalanşa ei de emoţii pe care trebuie să te trăim şi să învăţăm să le controlăm. 

                             Ai încredere în tine! E cel mai bun sfat pentru cineva care nu mai poate avea încredere în altcineva. Atunci când toţi te părăsesc, înţelege că singurătatea poate fi o binecuvântare, nu un blestem. Îţi oferă şansa de a afla cine e lângă tine şi cine nu… Îţi oferă ocazia să te cunoşti mai bine pe tine însăţi. Îndrăzneşte să îţi dai seama cât eşti de puternică în acel răgaz pe care ţi-l oferă. Îndrăzneşte să îţi dai seama că tu poţi şi trebuie să fii fericită oricum.

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts