Ai grijă, dragule! Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să şi primeşti!

                                              Dacă eşti destul de creativ ca să poţi vedea dincolo de haine, ar fi prea mult să îţi cer să vezi şi dincolo de trup, în suflet? Cred că da.

                                              Poate e şi vina noastră, a femeilor. Ne îndrăgostim de bărbaţi care nu sunt încă pregătiţi să îşi aşeze viitorul lângă al nostru. Ne îndrăgostim de bărbaţi care refuză să iubească mai mult decât de suprafaţă.

                                              Poate e şi vina lor că ne determină să ne îndrăgostim de ei, dar ştiu că numai astfel ne pot avea pe de-a-ntregul şi îi putem face fericiţi… Nu ne iubesc de ochii lumii, ci numai de ai noştri, ca să rămânem lângă ei atât cât îşi doresc.

                                              Poate e vina tuturor că suferim. Femeile suferă din cauză că bărbaţii devin indiferenţi atunci când vor să scape ele pentru că au găsit o altă partidă, mai bună, una care încântă simţurile mai mult. Dar femeile, după ce suferă, se redresează, devin mai puternice şi îşi dau seama că au nevoie de bărbaţi la fel de responsabili şi maturi, nu de poveşti frumoase spuse de bărbaţi care au numai interesuri… Avem nevoie de realitate, nu de poveşti. Bărbaţii suferă din cauza regretului. Acel regret că au pierdut femeile vieţilor lor pentru câteva momente oferite de către femei de ocazie. Bărbaţii ajung să aibă parte numai de acele femei pe care le-au căutat pentru că celelelalte sunt deja luate, fericite şi respectate.

                                              Cred că e mai bine să suferi din cauza unor iubiri eşuate pentru a ajunge la cea care să fie un adevărat succes. Cred că e mai bine să fii neglijată de bărbatul nepotrivit pentru ca mai apoi să îl întâlneşti pe cel care îţi e destinat.

                                              Şi cred că e mai rău să te bucuri de plăcerea a tot ceea ce e sortit pieirii, în defavoarea a ceea ce trebuie să dăinuie, iubirea. Cred că e mai rău să neglijezi o femeie pentru o viaţă, doar pentru a le acorda atenţie celor de ocazie. O femeie pentru o viaţă nu te poate aştepta o viaţă pentru că pierzi nopţi la rând prin alte părţi, iar o femeie de ocazie nu te poate păstra lângă ea o viaţă.

                                              Ai grijă, dragule! Ai grijă ce-ţi doreşti, că s-ar putea să şi primeşti!

Foto: We Heart It

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply