Ai dat o femeie care te-ar fi putut iubi toată viaţa pe una care te-a iubit câteva nopţi. Acum nu mai are rost să regreţi.

                                          Ai dat o femeie care te-ar fi putut iubi toată viaţa pe una care te-a iubit câteva nopţi. Acum nu mai are rost să regreţi. Ai dat femeia din suflet pentru femeia din pat, iar mai apoi ai regretat. Pentru femeia care îţi îmbrăţişează îngerii şi le dă aripi să zboare merită să îţi potoleşti demonii care te îndeamnă să faci lucruri necurate.

                                        Of, bărbat avar de iubire… O cauţi peste tot şi la oricare femeie, iar atunci când o găseşti, deşi îţi luminează calea pe sute de kilometrii înainte, mai ai momente în care te cheamă misterul întunericului din lături. Şi dacă tot îi răspunzi… Să rămâi acolo… Dacă doreşti să te întorci nu vei mai avea unde. Unde? La o iubire care se stinge şi îţi oferă, în cele din urmă ceea ce ai dorit? Întuneric… Întunericul unei iubiri stinse…

                                      Of, femeie înnecată în negurile unui sentiment ucis. Aşteaptă. Tu aşteaptă, căci va răsări iarăşi soarele şi poate te va chema după el la nesfârşit astfel încât să nu se mai facă noapte vreodată. Astfel încât să nu mai cunoşti durerea îndoielilor, chinurile întrebărilor fără răspuns şi suferinţa pe care ţi-o lasă în suflet absenţa celui drag. Ai încredere că la final fiecare primeşte ceea ce merită şi, mai ales, fiecare primeşte ceea ce oferă la rândul său.

                                     Ai dat o femeie care te-ar fi putut iubi toată viaţa pe una care te-a iubit câteva nopţi. Acum nu mai are rost să regreţi. Ai dat femeia din suflet pentru femeia din pat, iar mai apoi ai regretat… Iar în zorii dimineţii ai realizat cât de singur şi părăsit ai rămas de fapt. Cu sufletul gol de o femeie şi cu patul gol de alta. Să păstrezi pentru toată viaţa pe cineva lângă tine e greu… Dar e frumos. Să rămâi singur pentru multă vreme e uşor… Dar e trist…

Foto: We Heart It

large (1)

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

 • COMMENT (1)

  1. gogu 26th februarie 2016 at 22:29 -

   Se adreseaza fostului, ca doar el si-a inselat iubita.

   Reply

  Leave a Reply