Aham… Cel care te minte că s-a schimbat se va schimba când îl vei mai crede tu pe cuvânt… Adică niciodată!

                                       Aham… Cel care te minte că s-a schimbat se va schimba când îl vei mai crede tu pe cuvânt… Adică niciodată!

                                       Vezi tu, dragule, am învăţat că atitudinea unui bărbat e chiar mai oscilantă decât a unei femei. Azi îţi poate da impresia că te iubeşte, că eşti singura femeie din viaţa lui, că reprezinţi totul, iar a doua zi poate fi rece, indiferent la rugăminţile tale şi poate recunoaşte cu nepăsare că n-a vorbit serios, că totul a fost doar aşa… De flori de măr… Aha… Lasă că în cele din urmă mai vorbim noi, aşa-i?

                                       În cele din urmă învaţă şi femeia că bărbatul e manipulator şi face tot posibilul pentru a obţine ceea ce-şi doreşte. Învaţă şi femeia că nu trebuie să crezi vorbele unui bărbat decât după multă vreme în care ţi-a demonstrat cu fapte că spune adevărul. Şi chiar şi aşa, pot trece mulţi ani în care să ai impresia că omul de lângă tine ţi-e mai cunoscut decât propria fire şi te poţi înşela cu desăvârşire pentru că nu se ştie niciodată… Sertărerele cele mai mici şi ascunse ale sufletului pot scoate la lumină aspecte despre personalitatea unui om pe care nu le-ai văzut niciodată, pe care nu le poţi înţelege şi nu le poţi iubi. Te trezeşti lângă un cu totul alt om căruia începi să-i reproşezi că nu mai e la fel, el începe să promită că se va schimba. Se va schimba pe naiba! 

                                       Te saturi de cuvinte şi… pleci… Apoi mai stăm de vorbă şi ce-mi spui tu mie? Că te-ai schimbat… Aham… Cel care te minte că s-a schimbat se va schimba când îl vei mai crede tu pe cuvânt… Adică niciodată! Ai mai fost acolo unde vrea el să te aducă, ştii deja cum e. De ce ai mai vrea să te întorci?

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply