Acolo unde ai ucis încrederea, ai îngenuncheat iubirea. Atunci când ai îngenuncheat iubirea, l-ai alungat pe cel drag!

                                        Acolo unde ai ucis încrederea, ai îngenuncheat iubirea. Atunci când ai îngenuncheat iubirea, l-ai alungat pe cel drag!

                                        Şi mai loveşte-o încă o dată, fir-ar ea să fie de încredere, sunt curioasă cât mai rezistă, sunt curioasă cât se poate clătina înainte să se prăbuşească de tot. Mai greşeşte, doar am ajuns să credem că iubirea unui om se măsoară în numărul greşelilor pe care le poate ierta şi în gravitatea acestora. Mai doboară un suflet la pământ doar ca să-l vezi din nou cum se ridică pentru tine, iarăşi pentru tine după ce a căzut din cauza ta. Ai grijă ca de data asta să nu cumva să se ridice doar pentru el, pentru a rămâne drept, nu pentru a fi doborât pentru a nu ştiu câta oară.

                                        Oricum, nu ştiu dacă eşti conştient, dar în clipa în care ai ucis încrederea poţi să-ţi iei la revedere de la iubire, ai îngenuncheat-o şi i-ai risipit toate motivele pentru a continua alături de tine. Iar atunci când ai îngenuncheat iubirea, l-ai alungat pe cel drag! Şi rămâi în spate uitându-te după ce ai avut şi n-o să mai ai. Numeri paşii şi te gândeşti că fiecare pas făcut de celălalt te obligă şi mai tare să uiţi, asta dacă iubeşti, asta dacă ai iubit… Asta ca să nu mai greşeşti ştiind că într-o zi ţi se poate lua dreptul de a mai iubi şi de a mai răni în acelaşi timp.

                                        Întâi încrederea, apoi iubirea, iar în cele din urmă sufletul, toate la rând, îngenungheate, ucise şi lăsate să se prăpădească într-o fiinţă care se ambiţionează să renască. Toate cuprinse într-o femeie care e destul de dată dracului cât să îşi permită să aibă din nou încredere într-un singur om, apoi destul de încrezătoare cât să iubească fără teamă, şi în cele din urmă destul de iubitoare cât să îţi ofere tot sufletul său. Dar ai grijă ce fel de bărbat eşti pentru că acolo unde ai ucis încrederea, ai îngenuncheat iubirea. Atunci când ai îngenuncheat iubirea, l-ai alungat pe cel drag!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply