Acasă e acolo unde cineva te așteaptă și te iubește fără limite, condiții sau reguli. 

                    Cel mai adesea acasă nu e un loc, nu are o adresă, nu se găsește între patru pereți reci și fără suflet. Acasă sunt sunt acei oameni care ne iubesc și pe care îi iubim din adâncurile sufletelor noastre. Sunt acei oameni pentru care am da orice și care nu ne-ar dezamăgi pentru nimic în lume.

                    Acasă e acolo unde cineva te așteaptă și te iubește fără limite, condiții sau reguli. Acasă e în brațele părinților și al persoanei iubite, e oriunde ne cere sufletul să fim în clipele cele mai grele, acelea în care am vrea să nu mai simțim singurătatea ori durerile interioare.

                    Într-un fotoliu te poți odihni, dar într-o îmbrățișare poți găsi alinare. Într-o cameră goală poți găsi liniște fizică, pe când într-un alt suflet poți găsi liniște pentru sufletul tău. Adresele sunt doar destinații, oamenii sunt cei la care trebuie să ajungem cu adevărat. Iar acei oameni la care trebuie să ajungem nu sunt mulți deloc, ci doar câțiva, atât de puțini încât să îi numărăm pe degete. Însă ei valorează mai mult decât orice proprietate și înseamnă mai mult decât orice… Pentru că uneori nu ne suntem de ajuns și avem nevoie de cineva care să ne sprijine, să ne încurajeze, să ne spună că putem și, mai ales, să ne iubească.

                    Acasă e acolo unde îți cere inima să mergi, acolo unde simți nevoia să te întorci, indiferent cât de departe ai fi. Acasă e în brațele oamenilor minunați din viața ta. Așa că ai grijă de acești oameni, iubește-i, respectă-i și arată-le mereu ce simți pentru ei pentru că s-ar putea, cândva, ca acel „acasă” să își piardă sensul pe care îl avea cândva. 

Foto: Sean Stratton

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts