Abia atunci un bărbat îşi va da seama că te-a pierdut…

                            Eşti o femeie puternică, deşteaptă şi frumoasă. Tu eşti un om frumos pe de-a-ntregul pentru că sufletul tău poate ierta, se poate ridica şi poate iubi. Sufletul tău poate merge mai departe şi poate învăţa să trăiască fără oamenii care, în loc să îţi facă bine, îţi fac rău.

                            Femeie dragă, să ştii că el se va întoarce la tine, dar o va face abia atunci când va fi prea târziu. Se va întoarce atunci când îşi va da seama că te-ai îndepărtat cu adevărat şi că s-ar putea să te piardă definitiv, dar nu îşi va da seama şi că de fapt chiar e prea târziu ca să te mai cheme înapoi. Se va întoarce crezând că va fi totul la fel cum era înainte, îţi va explica şi va vrea să reparaţi ceva ce pentru el e normal şi uşor de reparat, ceva ce pentru tine deja nu mai poate fi reparat pentru că ai început să construieşti lucruri frumoase de una singură. 

                            Un bărbat îşi dă seama că te-a pierdut atunci când nu îi mai răspunzi la chemări, atunci când nu vrei să te întorci înapoi, atunci când nu mai încerci să faci tot posibilul pentru a-i fi lui bine, deşi binele lui însemna să rupi bucăţele din tine însăţi. Îşi dă seama că te-a pierdut abia atunci când vrea să se întoarcă în sufletul tău şi găseşte toate uşile zăvorâte, atunci când îi e frig pentru că se loveşte de răceala pereţilor pe care, din cauza dezamăgirilor, i-ai construit pentru a te apăra de el. 

                            Un bărbat îşi dă cu adevărat seama că te-a pierdut abia atunci când priveşti înapoi, îi zâmbeşti frumos arătându-i cât eşti de fericită şi singură, apoi îţi vezi mai departe de drum… fără el. Abia atunci un bărbat îşi va da seama că te-a pierdut… Abia atunci îşi va da seama că a greşit… Sau doar va începe să creadă că tot tu eşti cea care nu a luptat destul…

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts