A fost un an plin de schimbări, mi-am făcut prieteni, am pierdut prieteni, am iubit, am și pierdut, am plâns, mi-am pierdut speranța, apoi încrederea, dar le-am recâștigat. A fost un an cu multe frământări de suflet, cu suișuri și coborâșuri. Dar, cu toate astea, pot spune că a fost un an frumos. 

                      Cred că e timpul să tragem linie și să privim puțin înapoi. E timpul să ne întrebăm dacă puteam lua decizii mai bune sau dacă puteam trăi mai frumos. E prea târziu să mai putem îndrepta ceva raportându-ne doar la acest an, dar nu e prea târziu raportându-ne la viitor. Pentru că mereu ne rămâne ceva de schimbat în mai bine, de reparat, de îndreptat. 

                      Pentru mine, acest an a avut multe lecții de oferit, lecții care, poate, trebuiau învățate mai devreme. A fost un an plin de schimbări, mi-am făcut prieteni, am pierdut prieteni, am iubit, am și pierdut, am plâns, mi-am pierdut speranța, apoi încrederea, dar le-am recâștigat. A fost un an cu multe frământări de suflet, cu suișuri și coborâșuri. Dar, cu toate astea, pot spune că a fost un an frumos.

                      Mi-am dat seama care sunt adevărații mei prieteni și m-a durut să descopăr că unii dintre ei nu mi-au fost atât de apropiați pe cât credeam că sunt. Am fost rănită și m-am vindecat. Am învățat să las în urma mea tot ce mă trage în jos și mă distrage de la scopurile pe care mi le-am stabilit. Amânasem prea mult anumite decizii pe care am reușit, în cele din urmă, să le iau, cu inima îndoită, ce-i drept. 

                      Am cunoscut oameni minunați din senin după ce i-am căutat ani întregi și mi-au arătat că nu e bine să îmi pierd speranța. Doar pentru că anumite lucruri nu mi s-au întâmplat atunci când am vrut, nu înseamnă că ele nu se vor întâmpla atunci când va fi cazul, când va hotărâ soarta. 

                      Trăgând linie, am ajuns la concluzia că, pentru mine, anul acesta a fost frumos și greu, minunat și puțin descurajant în anumite privințe, dar toate s-au aranjat și acum, în ultimele zile, zâmbesc privind înapoi. 

                      A fost un an în care am învățat să cred puțin mai mult în destin. 

Foto: Chase Fade

 

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts