A fost un an al neajunsurilor, al schimbărilor, al lacrimilor şi al sufletelor rănite. Sper la un an nou al începuturilor, al zâmbetelor şi al vindecării.

                                      A fost un an al neajunsurilor, al schimbărilor, al lacrimilor şi al sufletelor rănite. Sper la un an nou al începuturilor, al zâmbetelor şi al vindecării.

                                      Cred că suntem cu toţii pregătiţi să lăsăm durerea în spate şi să trecem în 2016 cu speranţe noi, cu dorinţe şi aşteptări. Mie mi s-a luat de toate problemele acestui an, a fost unul greu, plin de despărţiri şi renunţări, greşeli şi incapacitatea de a mai trece peste, de a mai ierta.

                                      Un an al sufletelor rănite, aşa l-aş numi eu, dar şi al oamenilor dezinteresaţi. Nu ştiu de unde sau de ce, dar încă mai am speranţa că anul viitor va aduce schimbări frumoase şi că va fi mai bun. În fond, nu ne costă nimic să avem încredere în viitor, dacă vom fi dezamăgiţi nu mai contează, oricum începem să ne obişnuim cu dezamăgirile.

                                      Sper la un an nou al începuturilor, al zâmbetelor şi al vindecării. Sper că va fi totul bine, că voi întâlni marea iubire a vieţii mele şi că nu va fi nevoie să spun ,,La revedere!” sau să tac de nevoie, pentru că toate cuvintele ar fi de prisos.

                                      Să ne bucurăm de fiecare ocazie pentru a zâmbi în anul nou. Să ne facem ordine în priorităţi, să nu mai lăsăm alţi omeni să decidă pentru noi sau să ne răpească fericirea prin orice mod. Să încercăm şi gustul bucuriilor mici pentru că viaţa nu e făcută numai din lucruri mari. Să ne regăsim şi să ne simţim mai bine ca oricând în propria piele, n-avem atât de mult timp încât să-l pierdem cu inutilităţi, oameni sau momente mici, mustrări de conştiinţă şi regrete. Să fim oameni mai buni pentru noi înşine, pentru nimeni altcineva. Vreau să se schimbe atât de multe în noul an, dar vreau atât de mult să nu mă schimb eu. Şi nu mă voi schimba. Să… Să fim mai buni! Să fim iubiţi!

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply