A fost o vreme când am alergat după el, dar nu s-a întors să mă privească… Îi eram foarte aproape şi am renunţat pentru că el era rece. Mi-am dat seama că oamenii care te iubesc nu te obligă să îi aştepţi. Apoi s-a întors şi a început să alerge el după mine. Eu n-am putut fi la fel de rece cu el, dar i-am explicat că am aşteptat prea mult şi că în aşteptări iubirea se ofileşte. Sper că m-a înţeles.

                                         ,,A fost o vreme când am alergat după el, dar nu s-a întors să mă privească… Şi nu vreau să-l condamn pentru asta, ştiu că nu putem obliga oamenii să ne iubească. A fost vina mea că l-am iubit, însă a avut şi el partea lui e vină pentru că mi-a dat speranţe. Ştia că alerg cu sufletul după el şi n-a fost sincer. Nu mi-a spus că nu mă poate iubi… M-a lăsat să-l urmez iubindu-l. Îi eram apropiată. Îi eram foarte aproape şi am renunţat pentru că el era rece. Mi-am dat seama că oamenii care te iubesc nu te obligă să îi aştepţi. Nu te lasă să îi aştepţi chiar dacă tu asta vrei… Într-un final orice aşteptare e provizorie şi se poate încheia fie cu o dezamăgire fie cu o mare bucurie… Oamenii care te iubesc nu îţi dau voie să-i aştepţi deloc, nu te lasă, pentru că le e teamă să nu te dezamăgească. 

                                         Apoi s-a întors şi a început să alerge el după mine. Eu n-am putut fi la fel de rece cu el. N-am vrut să fie la fel de dezamăgit. N-am simţit nevoia să fiu indiferentă pentru că îl iubisem cândva şi, fără să vreau şi fără să vrea, a rămas în sufletul meu ca un om pe care l-am iubit la un moment dat cel mai mult. I-am explicat că am aşteptat prea mult şi că în aşteptări iubirea se ofileşte. Oricât de puternice ar fi sentimentele, dacă nu sunt împărtăşite, ajung să ne doară, iar noi încercăm să stingem din sufletele noastre tot ce ne doare… Nu contează că e vorba de oameni, sentimente sau gânduri. I-am explicat că a făcut aceeaşi greşeală ca mulţi bărbaţi. A ştiu că îl iubesc mult şi m-a lăsat să merg după el ştiind că voi fi mereu acolo, apoi a fost hotărât să mă iubească abia după ce m-a pierdut de tot. N-am fost în stare să mă întorc… Pentru că sentimentele nu mai erau aceleaşi… Pur şi simplu nu avea rost să încerc să reaprind un foc atunci când eu nu mai aveam decât cenuşă. Sper că m-a înţeles.”

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply