6 lucruri pe care eu chiar nu dau doi bani!

                                Să nu dai doi bani, în viaţă, pe părerile celor din jur pentru că ei nu au altceva mai dun de făcut decât să te vorbească pe la spate, deşi nu au fost cu tine, deşi nu ştiu nimic sigur, deşi nu au simţit tot ce ai simţit tu în acele momente. 

                                Sau pe descurajările oamenilor care nu au fost capabili să-şi urmeze prorpiile visuri. Visaţi, oameni dragi, mult şi bine, visaţi cele mai nebuneşti şi mai imposibile lucruri pentru că visurile n-au făcut rău nimănui. Nu ştiu pe nimeni să se fi plâns. Să visezi la ceva măreţ înseamnă să îţi doreşti să investeşti timp şi energie în acel vis, iar câteodată imposibilul devine posibil. Atunci visurile devin realitate. Nu are rost să renunţi la visul tău din cauza unui om care n-a fost capabil să-l urmeze pe al său.

                                Pe minciunile evidente ale oamenilor care au impresia că îi crezi, deşi tu ştii foarte bine adevărul din spatele cuvintelor lor.

                                Nu merită să dai doi bani pe scuzele şi părerile de rău ale celor cărora le-ai dat deja un milion de şanse şi au greşit din nou de fiecare dată.

                                Pe acel ,,O să suferi! Îţi va face rău! Nu va merge.” Încearcă tu. Iubeşte tu. Suferă tu. Şi ridică-te de jos tot tu.

                                Şi încă ceva pe care eu chiar n-aş da doi bani sunt promisiunile celor din jur că îmi vor rămâne mereu alături. Cei care au de gând să sprijine pe cineva în cele mai grele momente nu promit nimic. Cel puţin mie, până acum, toţi cei care mi-au promis că nu mă vor părăsi atunci când voi avea cea mai mare nevoie, au plecat fără să le pese de tot ce-mi promiseseră. Însă au fost câţiva care nu mi-au promis nimic şi totuşi mi-au făcut minunata surpriză de a fi mereu lângă mine. 

Foto: We Heart It

Tu ai citit cartile scrise de mine?

Dama De Trefla

Femeia, ca oricare alt om, este jumătate trup şi jumătate suflet… Însă sufletul ei este prea mare pentru a putea fi cuprins în ,,jumătate”.

Other posts

Leave a Reply